Kuzey Kıbrıs nakliye seferleri

Kuzey Kıbrıs nakliye seferleri
12 Ağustos 2018 22:21

Akdeniz içerisinde bulunan ada ülkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ülkemize bağlılığı ile yavru vatan sıfatı kazanmıştır. Bu ülkeye Türkiye’den her alanda maddi ve manevi desteklerimiz uzun yıllardan bu yana sürmektedir. Ülke olarak temel ihtiyaç maddelerinin çok büyük bir kısmını ülkemizden temin etmekte olan Kıbrıs ile ticaretimiz son yıllarda önemli oranda artış sağlamıştır.

 

 

Ülkemizde üretilen gıdadan tekstile, mobilyadan sanayi mamullerine, otomotiv yedek parçalarından sağlık ürünlerine kadar akla gelebilecek her türlü mamülün arz ve talepler doğrultusunda Kıbrıs’a ihracatı yapılmaktadır. İhracat işlemlerinin büyük kısmı Türk plakalı tırlar ile yapılıyor olsa da Kıbrıs plakalı araçlar ile de sağlanabilmektedir. Türkiye dışında herhangi bir ülkeden Kıbrıs’a taşınması planlanan yüklerin nakliyesi de transit işlemler yapılmak suretiyle sevk edilmektedir.

 

Kıbrıs nakliye çalışmalarını hızlı ve düzenli bir hale getirmeyi amaçlayarak Mersin merkezli kurulmuş olan firmamız Mersin Nakliyat İstanbul ve İzmir ofisleri ile de hizmete desteklerini sürdürmektedir. Kıbrıs nakliye firmaları ile kuruluşumuzun farklı olmasının başlıca sebeplerinden birisi Kıbrıs’a hareket eden gemilerin Mersin limanlarından kalkıyor oluşunda hızlı çözüm üretiyor olmamızdır. Mersin’de hizmet veriyor olmamız en büyük avantajlarımızdan biridir.

 

Kuzey Kıbrıs’a komple tır taşımacılığı kadar talep gören parsiyel nakliye alanında da hizmetleri bulunan Mersin Nakliyat İstanbul, İzmir ve Mersin illerimizden haftanın belirli günleri düzenli olarak çıkış yapmak suretiyle parsiyel yük taşımacılığı hizmetleri de vermektedir. İhracat veya transit kapsamlı her türlü ticari ve gümrüklü parsiyel yükün Kıbrıs’ın başta Lefkoşa olmak üzere Gazimagosa ve Girne gibi şehirlerine adrese teslim şeklinde ulaştırılmasını sağlayan kuruluşumuz ortalama üç gün gibi kısa bir süre içerisinde ulaşım sağlamaktadır.

 

Türkiye ile Kuzey Kıbrıs arasında tenteli tır nakliyesinin yanı sıra frigo tır nakliyesi, gabari dışı ağır nakliyat ve konteyner taşımacılığı gibi alanlarda da hizmet sunmakta olan Mersin Nakliyat sahip olduğu C2 yetki belgesi ile özmal tırları ile CMR sigortası kapsamında güvenli taşımacılık hizmetleri sunuyor. Kuzey Kıbrıs’a taşınması planlanan her türlü ticari yükün nakliyesi ile ilgili firmamızdan destek alabilirsiniz.

Haber kaynağı: Mersin Nakliyat