Kutu Harf Tabela ile Firmanız Görünür Olsun!

Kutu Harf Tabela ile Firmanız Görünür Olsun!
27 Şubat 2019 13:01

Kutu harf tabela farklı malzemelerden yapılan, üç boyutlu veya iki boyutlu olabilen tabela çeşididir. Firmanızın ismi ve markanız bu tabela sistemi ile uzaktan bile görünür olmaktadır.

 

 

Son yıllarda oldukça sık tercih edilen kutu harf tabela özel üretim olarak Baskı Hizmeti firmamızda hazırlanmaktadır. Işıklı ya da ışıksız olarak yapılabilen bu ürün en uygun fiyatlar ile oldukça sık tercih edilmektedir.

 

Kutu harf tabela imalatında kullanmış olduğumuz malzemeler kötü hava koşullarına karşı dayanıklıdır. İç ve dış mekânlarda kullanımı mümkün olan kutu harf tabelalar ile marka bilinirliğiniz artacaktır. Şık görüntüsü sayesinde estetik açıdan da tercih edilir. Kutu harf tabela imalatında dikkat edilmesi gereken en önemli konu profesyonel bir firmadan hizmet almaktır. Baskı Hizmeti ailesi olarak ekip kadromuz her zaman yenilikleri yakın takip ederek başarılı işler çıkarmaktadır.

Kutu Harf Tabela Çeşitleri Nelerdir?

2

Kutu harf tabela kendi içinde birkaç çeşit olarak isimlendirilir. Her birinin farklı özellikleri olan bu tabela çeşitleri;

  • Pleksi kutu harf tabela
  • Dekota kutu harf
  • Köpük kutu harf
  • Alüminyum kutu harf
  • Pirinç kutu harf tabela
  • Paslanmaz krom ve krom kutu harf tabela

Alanında uzmanlaşmış ekibimiz ile sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyoruz. Firma hedeflerinizi gerçekleştirmek için marka bilinirliğinizi hedef kitlenize duyurmak için kutu harf tabela gibi birçok reklam seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Kutu harf tabela ürünü yapılmadan önce tasarım işlemleri yapılmalıdır.

Kullanılacak olan malzeme ayarlandıktan sonra harfler lazer ve router ile belirlenen ölçülerde kesilir. Uygun bir şekilde boyanır. Boya her türlü hava koşuluna karşı dayanıklı olacak şekilde seçilir. Montaj ve kurulum kontrolü ekibimiz tarafından belirlenerek en iyi şekilde yerleştirilir. Ekonomik ve uzun süreli tanıtımlarınız için Baskı Hizmeti firmamızla iletişime geçerek uygun fiyat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.