Kurultay öncesi CHP İrade Grubu’ndan çağrı: Partimizin çıkarı için her olumlu yaklaşım ve düşünceye açığız!

Kurultay öncesi CHP İrade Grubu’ndan çağrı: Partimizin çıkarı için her olumlu yaklaşım ve düşünceye açığız!
12 Temmuz 2020 10:40

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen, virüs bulaşma riskine ve bu konudaki tüm eleştiri ve endişelere rağmen 25 -26 Temmuz’da Bilkent Üniversitesi Odeon’da gerçekleştirilecek olan 37. CHP olağan kurultayının hazırlıkları devam ediyor.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Her kurultayda olduğu gibi bu kurultayda da CHP PM için büyük bir heyecan var.

 

 

CHP PM için bir çok eski-yeni milletvekilinin adı geçerken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dışındaki CHP’li belediye başkanlarının da kendilerine yakın isimler adına kulis çalışması yaptığı biliniyor.

 

 

CHP İrade Grubu da Ankara kurultay delegesi, İrade Grubu kurucusu ve üyesi Hakkı Aydos önderliğinde dün bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Ankara Demonti Otel’de gerçekleştirilen toplantının ardından Ankara kurultay delegesi, İrade Grubu kurucusu ve üyesi Hakkı Aydos, İrade Grubu adına bir basın açıklaması yaptı.

 

Aydos açıklamasında şunları kaydetti:

 

 

“Aylardır partimizin neferi olarak parti yönetiminin daha sağlıklı duruş sergilemesi istemlerimizi dile getiriyoruz..

 

Salon elverişsiz zamanlama yanlış diyerek iddialarımızı unutacak öteleyecek değiliz.

 

 

Kurucumuz, eşsiz liderimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi direncimizi, kararlılığımızı sürdüreceğiz.

 

 

Partimizin 6 okunda simgelenen Cumhuriyet değerlerimizden asla ödün vermeden, bu ilkeleri zedeleyen, bir kısmını umursamayan kişilerle mücadelemizi sürdüreceğiz.

 

 

Partimiz elbette kendisini sağda sayan seçmenden de oy isteyip alacaktır ancak ilkelerimizden ödünler vererek sağa kayarak değil kendi doğrularımızı anlatıp benimseyerek büyümeliyiz.

 

 

İktidar adını kullanmak yetmez iktidara nasıl gelineceğini anlatmak ve inandırmak zorundayız.

 

 

Bunun için CHP’yi bunlara inananların yönetmesi gerekir.

 

 

Kurultaydan sonra en yüksek karar organı olan PARTİ MECLİSİ, sen- ben- bizim adamlar mantığıyla olası Cumhurbaşkanlığı seçiminde sağcılara da şirin görünecek popülist mantıkla değil partimizin ilkeleri ve çıkarları doğrultusunda düşünen, düşüncesini eyleme koyma kararlılığındaki adaylar bulunarak oluşturulmalıdır.

 

 

Bizler hiçbir beklentisi olmadan ELİMİZİ TAŞIN ALTINA koyup PARTİMİZE yakışır kadroların seçilmesi için her türlü çalışma ve özveriye hazırız.

 

 

Elbette partimizde bizim gibi düşünen başka tutarlı gruplar da vardır Hedef aynı ise onlarla birlikte davranmak bir erdemdir.

 

 

Tutarlı particiliğin de gereği budur. Ufkumuzu açacak parti çıkarı doğrultusunda bakanlarla birlikte yürürüz.Her olumlu yaklaşım ve düşünceye açığız.”