Kripto para ve Bitcoin borsası Barimeks, gelişmiş grafik arayüzü ile fark yaratıyor

Kripto para ve Bitcoin borsası Barimeks, gelişmiş grafik arayüzü ile fark yaratıyor
14 Kasım 2019 17:08

Her biri bilişim sektöründe 20 yıl tecrübeye sahip 3 mühendis tarafından 2017 Kasım ayında kurulan Barimeks Teknoloji, 1.5 yıllık yazılım geliştirme çalışmaları sonunda Temmuz 2019 da kripto para ve Bitcoin borsası Barimeks’i hizmete açtı.

 

Barimeks gelişmiş grafik arayüzü ile kullanıcılarına teknik analiz araçlarını kullanabilecekleri profesyonel bir kripto para alım satım platformu sunmakta. Ayrıca Barimeks arayüzünde gelişmiş teknik analiz araçlarına ek olarak, bir çok kullanışlı özellik de sunmakta.

 

2

 

Bu özelliklerden en önemlisi kripto para yatırımcıları tüm işlemlerini grafik arayüz üzerinden gerçekleştirebilmesi. Örneğin alım yapmak istediği fiyatı teknik analiz araçları ile belirledikten sonra fare ile grafik üzerinden o fiyat seçilip sağ tuş ile alım emri verilebiliyor. Bu yöntem emir verilmesi sırasında yanlış fiyat girişini engellediği gibi yatırımcılara hız ve kolaylık da sağlıyor. Buna ek olarak kullanıcılar bekleyen alış yada satış emirlerinin tümünü fiyat seviyesine göre fiyat grafiği üzerinde işaretçiler vasıtası ile görüntüleyebiliyor. Fiyatını değiştirmek istediği emiri sürükle bırak ile fiyatını değiştirebilirken, iptal etmek istediği emiri yine fiyat grafiği üzerindeki işaretçiler ile kolay ve hızlı bir şekilde iptal edebiliyor.

 

Barimeks ayrıca fiyat grafikleri sayfasında sisteme giriş yapmadan da görüntülenebilen Bitcoin fiyat grafiği sağlamakta. Bitcoin fiyat grafiğinden 7/24 güncel Bitcoin fiyatları takip edilebiliyor.

 

Barimeks kullanıcılar için avantajlı kampanyalar da sunuyor. 1 Ocak 2020 tarihine kadar üye olacak tüm kullanıcılar üyelik tarihinden itibaren 3 ay boyunca, piyasa alım satım işlemlerini %0 komisyon oranı ile komisyon ödemeden yapabilecekler. Barimeks, piyasa yapıcı işlemlerde ise %0.2 başlayarak düşen komisyon oranları sunuyor.

 

Türkiye’nin en güvenilir ve gelişmiş kripto para ve Bitcoin borsası olma yolunda güvenli adımlarla ilerleyen Barimeks’de siz de ücretsiz olarak hesap açabilir, hızlı güvenli ve kolay bir şekilde kripto para ve Bitcoin alıp satabilirsiniz.

 

Yatırım tavsiyesi değildir.