Kredi çıkartıyoruz

Kredi çıkartıyoruz
20 Ağustos 2018 09:57

Finansal ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için sık sık bankalardan kredi başvurusunda bulunuyoruz. Türkiye’de bankaların kullanımı, diğer ülkelere göre epey yaygın. Kredi başvurusu hakkında birçok bilgi kirliliğinin aksine, doğru kredi başvurusu nasıl yapılır, kredi başvurusu yaparken nelere dikkat edilmelidir gibi konular hakkında bilgiler vererek yeni kurulan Acil Nakit Kredi sistemini de tanıtmış olacağız. Bu sistemde nakit para ihtiyaçlarınızı ister firmadan ister firma referansıyla birlikte bankadan kullanabiliyorsunuz. Üstelik bu seçeneklerin arasında Evlilik Kredisi de mevcut!

 

Öncelikle belirtelim ki, kredi başvurusu onaylandığı andan itibaren krediyi kullanmış olduğunuz vade ayıp kadar borçlanmış sayılacak ve belirlediğiniz tarih itibari ile maksimum 45 gün sonrasında ödemeye başlayacaksınız.

 

Bu Sistemde Kredi Başvurusu Yapabilir Miyim?

 

Öncelikli olarak hangi konuda ve hangi ihtiyaç doğrultusunda kredi kullanacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Çünkü bankalar çeşitli para ihtiyaçlarına karşılık sizi cezbedecek kredi kampanyaları ve kredi çeşitleri sunarak sizlere kredi kullandırmayı amaçlar. Fakat bu sistemde tanıtmış olduğumuz sitede ki arkadaşlar kredisi çıkmayanlara, kkb skor puanı düşük olanlara dahi kredi çıkartarak sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. 10.000 tl tutara kadar senetsiz acil nakit para vererek borcunuzu firmaya ödeyebiliyorsunuz. Daha yukarısı rakamlar için ister senetle kredi seçeneğini isterseniz firma referanslı kredi başvurusu seçeneğini de kullanabiliyorsunuz.