Kraliyetten ilk aile saadeti fotoğrafı

Kraliyetten ilk aile saadeti fotoğrafı
21 Ağustos 2013 10:43

Prens William ile eşi Kate Middleton bebeklerinin doğumundan sonra ilk kez aile fotoğrafı çektirdi.

 
Geçtiğimiz ay, İngiltere Kraliyeti’nin üçüncü varisi Prens George?u dünyaya getiren Kate, eşi Prens William ile birlikte babası Michael Middleton’un objektifine poz verdi.

Çiftin yaşadığı Kensington Sarayı tarafından dün internet sitesinden paylaşılan fotoğraflarda, oldukça mutlu görünen Kate, beyaz battaniye içinde uyuyan geleceğin Prensi George ve eşi Prens William ile birlikte görüntüleniyor.

23 Temmuz’da Londra’daki St. Mary’s Hastanesi’nden ayrılırken çekilen fotoğrafların ardından ilk kez çekilen kareler, Kraliyet’in özel aile albümü için seçildi. Kate ve William, profesyonel bir fotoğrafçı yerine, Kate’in babası Michael Middleton’a poz vermeyi tercih etti.

kraliyet

Daha önce, aralarında William ve erkek kardeşi Harry’nin de bulunduğu Kraliyet mensuplarının aile fotoğrafları, fotoğraf stüdyosu içinde profesyonel fotoğrafçılara çektirilirken bu geleneği ilk kez 64 yaşındaki emekli pilot Michael Middleton bozdu.

Middleton’un fotoğrafçılık deneyimi konusunda yeterli bilgi olmamasına karşın İngiltere’de, bu fotoğrafların tarihte yer alacağı söyleniyor.

Kate ve William’ın nişan fotoğrafları ise ünlü Vogue dergisinin fotoğrafçısı Mario Testino tarafından çekilmişti. Bu fotoğrafların profesyonel bir kameradan çıkmaması çiftin kraliyet geleneklerini izlemelerinden çok kendi kararlarını uygulamak istedikleri yorumlarına neden oldu.

Prens George’un profesyonel fotoğraflarının ise ekim ayında yapılması planlanan vaftiz töreninde çekilmesi bekleniyor. Tören için Kraliçe 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip’in Balmoral’daki tatillerinden dönmeleri beklenecek.

Edinburgh Dükü Philip ise büyük büyük torunuyla henüz tanışmazken William ve Kate’in birkaç hafta içersinde İskoçya’ya düzenleyecekleri geziyle bir buluşma gerçekleştirmeleri bekleniyor.