Korsan dişçi hayat kararttı

Korsan dişçi hayat kararttı
26 Ağustos 2013 10:36

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde korsan dişçiye protez yaptıran 70 yaşındaki Naciye Nacak’ın hayatı karardı.

 

Takılan protezden enfeksiyon kapan Nacak’a Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dış Hekimliği Fakültesi’nde operasyon yapıldı. Burada çene ameliyatı olan Nacak, boğazından açılan delikle beslenmeye başladı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesi Tabakhane Mahallesi’nde yalnız yaşayan 4 çocuk annesi Naciye Nacak, 6 ay önce dişlerinin çürük olması nedeniyle protez diş yaptırmak istedi. Yakınlarının da yardımı ile korsan bir dişçiye götürüldü. Çürük dişleri çekildikten sonra protez diş takılan Nacak, iddiaya göre enfeksiyon kaptı. Yüzünde şişlikler meydana gelen Naciye Nacak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dış Hekimliği Fakültesi’ne kaldırıldı.

 

BOĞAZINA DELİK AÇILDI

Burada yapılan muayene sonucu çenesinden ameliyat edildi. Ağzından beslenemediği için nefes alması ve mama ile beslenmesi için nefes borusuna delik açıldı. Tedavisinin taburcu edilen Naciye Nacak, “Beni adını bilmediğim evde hizmet veren bir dişçiye götürdüler. Çocuklarım da şehir dışında çalışıyor. Hayatım karardı. Ağzımdan beslenemiyorum. Çenemden ameliyat oldum. Ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum” dedi.

 

dişçi3

dişçi2

dişçi1