Korona Virüs Varken Özel Havuzlu Kiralık Villada Tatil Yapmak En Doğru Seçenek

Korona Virüs Varken Özel Havuzlu Kiralık Villada Tatil Yapmak En Doğru Seçenek
19 Mayıs 2020 08:03

Dünyanın her bir yanında korkulu rüya olan, gözle görülemeyecek kadar küçük ama etkisi baya bir büyük olan korona virüs, herkesin korkulu rüyası oldu. Her ne kadar korkulup kaçılmaya çalışılsa da artan sıcaklar ile denize, kuma ve güneşe olan hasret git gide arttı. Hepimiz belki yıl boyu yaz tatilinin hayalini kurduk ve artan bu sıcaklar ile yoğun stres, endişe, korku ve özgürlüğün minimum seviyede olduğu dönem sürecinde kendimizi denize bırakmak için çıldırır dereceye geldik. Ama korona virüs varken tatil yapılır mı? Nereye gideceğim? Ya gittiğim, tatil yaptığım yerlerde virüs bulaşırsa? Tüm bu sorulara olumlu yanıtlar alabildiğiniz hem de sosyal mesafe kuralına uyduğunuz bir tatil seçeneği söylesem? Korona virüs varken özel havuzlu kiralık villada tatil yapmak en doğru seçenek. Detaylarına bakacak olursak da hak vereceksiniz.

 

Öncelikle, korona virüs bulaşmasından korkuyorsanız yapmanız gereken şey hijyene önem vermek, sosyal mesafeyi korumak ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamaktır. Tamam bunları yapıyorsunuz, her şey güzel ama artık aylardır yoruldunuz, stresten, kendinize ve başkasına zarar verme korkusundan psikolojik olarak aşağılardasınız. Bütün bunların çaresi ne peki? Her zaman olduğu gibi tatil… Tüm yılın yorgunluğunu, stresini attığınız ve gürültüden uzak, eğlenceli huzurlu bir tatil… Herkes bunu ister! İyi hoş ama korona virüs var ve insan ister istemez korkuyor. Bunun çözümü olarak da en güvenilir ve en doğru seçenek özel havuzlu kiralık villa tatilidir.

 

Özel havuzlu kiralık villalarda deniz yerine havuz var ve her ne olursa olsun güneş altında kendinizi suya bırakmanın huzuru çok ayrıdır ve ayların yorgunluğunu saniyeler içinde alıverir. Özel havuzlu villalarda normal dönemlerde dikkat edilen hijyen konusu bu dönemde daha da önemsendi çünkü insanların sağlığı önemli sonuçta. Her bir villayı özel dezenfektanlarla, ilaçlarla arındırıyoruz ve geride herhangi bir koku ya da sağlığa zararlı olan gaz kalmadan tatil yapacağınız alanı tertemiz yapıyoruz. Havuz zaten sadece size özel olarak ve çevreden uzak, kendi aranızda, güneşin keyfine tertemiz arındırılmış sularda tadacaksınız. İnsandan uzak, açık alanı bol, doğa ile iç içe, su, güneş ve tamamen özgürlük… Korona virüs varken en doğru tatil seçeneği olarak özel havuzlu kiralık villaların en doğru seçenek olduğun söylemiştim.