Köpekleri için yardım bekliyor

Köpekleri için yardım bekliyor
24 Kasım 2014 15:13

Ankara’da yaşayan Nevzat Eski, evini köpekler için barınağa dönüştürdü. 43 köpeğin bakımını üstlenen Eski; hayvanseverlerden yardım bekliyor.

 

 

 

Ankaralılar yıllardır işlek caddelerde onun ilanlarıyla karşılaşıyor. 2007 yılından beri sokak köpeklerine sahiplik yapan Nevzat Eski, el ilanlarıyla köpeklerine yuva bulmaya ve onlar için mama toplamaya çalışıyor.

 

 

43 KÖPEĞE BAKIYOR

 

 

Çankaya Belediyesi’nden 2007 yılında emekli olan 54 yaşındaki Nevzat Eski, sokakta beslediği köpeklere daha iyi bakabilmek için onları Ahlatlıbel Mahallesi’ndeki abisinin yarım olan 3 katlı ev inşaatına götürdü. Burada köpeklere bakmaya başlayan Eski, şu an 43 köpeğe sahiplik ediyor, 2 köpek ise barınağına arada bir misafir oluyor. Eski, hayvanların hepsinin sağlığıyla bire bir ilgilenirken; elektrik ve su olmadığı için barınağa her gün içme suyu taşıyor.

 

 

Köpeklerin bir kısmının inşaatın kapalı bölümünde olduğunu belirten Eski, bir kısmının da bahçede olduğunu ancak onlar için de özel yer yaptırdığını belirtti.

 

 

ÖNCELİKLİ İSTEK: MAMA VE SAHİPLENME

 

 

Emekli maaşının tümünü köpekleri için harcayan Eski, SÖZCÜ aracılığıyla Ankaralı hayvanseverlerden tekrar yardım istedi. Afişlere rağmen köpekleri için yardım bulamayan Eski’nin öncelikli isteği mama yardımı ve sahiplenme.

 

 

Köpeklere yardım edebilmek için iletişim adresleri şöyle:

Nevzat Eski: 0555 991 24 88

Mail: [email protected]

 

Kaynak: Sözcü / Deniz Ayhan