Konfor ve Yeniliğin Öncüsü: Opel Astra

Konfor ve Yeniliğin Öncüsü: Opel Astra
16 Eylül 2020 14:18

1991 yılından bu yana üretilen Opel Astra, en çok tercih edilen aile arabalarından biri olarak tüm dünyada büyük dikkat çekiyor.

 

 

Estetik tasarımının yanı sıra konforu ve işlevselliği ile oldukça sevilen bu otomobil, günümüzde de en çok tercih edilen araçlardan biri oluyor. İlk olarak 1937 yılında üretilen Opel Kadett adlı otomobil, 1991 yılında Astra F olarak güncelleniyor ve tüm dünya piyasalarında oldukça dikkat çekiyor. Kendinden önceki Kadett adlı otomobil modelinin devamı niteliğinde olan bu araç, 1991’den bu yana teknolojik detayları güncellenerek yaşamlarımızda yerini almaya devam ediyor. 1998 yılında Astra G, 2004 yılında Astra H, 2009 yılında Astra J ve 2015 yılında kullanıcılarına sunulan Astra K serileri her seride yeni bir teknolojinin öncülüğünü yapan vizyonla kullanıcılarına sunuluyor. Son yıllarda sunulan yeni Astra modelleri ise düşük yakıt tüketimi ile bugüne kadarki en verimli Opel, olarak piyasada yerini alıyor.

 

 

Kar beyazdan kozmik griye, karmen kırmızıdan gece mavisine kadar birçok renk skalasında üretilen bu otomobil, aynı zamanda herkesin tarzına uygun bir Astra’yı oluşturmasına da imkan tanıyor. Yeni Opel Astra, Edition, GS Line ve Elegance modelleri ile kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik farklı teknik donanımlara sahip alternatifler sunuyor. Edition modelinde bulunan arka park sensörü, elektronik iklim kontrollü klima, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar ve karartılmış arka camlar ile hem güvenli hem de konforlu bir yolculuğun her ayrıntısını kullanıcılarının beğenisine bırakıyor. GS Line serisinde ise dikkat çeken 17” alaşımlı jantların yanı sıra LED farlar ve stoplar ile en iyi görüşü elde etmenizi sağlıyor. Geri görüş kamerası ise park esnasında veya kullanım sırasında en konforlu sürüş keyfini yaşamanıza olanak tanıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma seçeneği ise araba kullanımında konforun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Elektronik park freni kusursuz park etmenin, en zorlu şartlar altında bile arabanızı güvenli olarak konumladırmanızın keyfini çıkarmanıza imkan tanıyor.

 

 

Elegance serisinde ise tüm bu özelliklerin yanı sıra İntelliLUX LED Matrix farlar sayesinde görüş açınızı en iyi düzeye çıkararak her şart altında en iyi araba sürme deneyimini yaşatıyor. Trafik işareti tespit sistemi ve elektrikli katlanır yan aynalar sayesinde ise kullanımınız sırasında konforun ayrıcalığını yaşamınızı sağlıyor. 8” dijital sürücü bilgi ekranı sayesinde ve NaviPro Multimedya Sistemi sayesinde hem akıllı cihazlarınıza bağlanabilme hem de yol tarifi konusunda en iyi alternatifleri sunma imkanına sahip olarak sürüş sırasında her anınızı işlevselliğin ve konforun avantajlarını yaşayarak geçirebilirsiniz. 122 HP (90 kw) dizel motor veya 110 HP (81 kw) ve 145 HP (107 kw) benzinli motor seçenekleri de sürüş keyfinizi üst bir noktaya çıkarıyor.

 

 

Üstün performansı yüksek verimlilikle bir araya getiren bu otomobil sayesinde şehir içi ve dışında en iyi sürüş deneyimlerinden birini sunuyor. 9 ileri dizel otomatik, 7 ileri benzinli CVT ve 6 ileri benzinli manuel şanzıman seçenekleri ise zorlu yollarda bile en iyi performansı alabilmenizi sağlıyor ve motor gücünü sürüş deneyiminize yansıtıyor. Ayrıca geniş bagaj hacmi sayesinde depolamak istediğiniz birçok şeyi bir arada tutmanıza da imkan tanıyor. Zorlu kış şartlarında otomobil içerisinde geçirdiğiniz vakti keyifli hale getirebilecek seçeneklerden biri olarak ön ve arka koltuklar ısıtmalı olarak tasarlanıyor. İsteğe göre direksiyon simidi de ısıtmalı olarak tercih edilerek sıcacık bir yolculuk oluşturabilirsiniz. Tüm bu seçenekler sayesinde Opel Astra, estetik tasarımı işlevsel teknik donanımla bir araya getirerek herkesin kullanabileceği bir seçeneği kullanıcılarına sunuyor.