Koltuk Döşeme İzmir

Koltuk Döşeme İzmir
4 Haziran 2020 09:07

Eski kanepeler için, boyutlarına ve şekline bakılmaksızın, orijinal güzel görünümlerini kaybettiklerinde veya hasarlar meydana geldiğinde Koltuk döşeme İzmir aynı zamanda taşıma hizmetleri sunmaktadır. Onarım, yeni kanepeler almaktan çok daha ucuzdur. Koltuk döşeme eski mobilyaların yenilenmesini ya da yeni mobilyaların modaya/ ev dekorasyonuna uygun hale getirilmesini amaçlamaktadır.

Koltuk Döşeme Ve Taşıma Hizmetleri

Uzmanlar üç ana unsura ayrılan şu işleri yapar:

  1. Tek, çift ve üçlü kanepelerin yanı sıra diğer çeşitlerinin onarımı: modern, Osmanlı ve diğerleri. Bu işlem, kanepeyi, kırık yayları veya çerçeveyi döşeyen fonksiyon mekanizmalarına kadar ince detaylar içerir. Kırık veya sallanan bacaklar düzeltilebilir. Koltuk hasarları giderilir vb. Sorunları ortadan kaldırmak için ustaların deneyime sahip olması şarttır. Çalışma süresi tamamen yapılan işin hacmine ve kullanılan parça sayısına bağlıdır.
  2. Restorasyon. Bu işlem birinciden farklıdır, çünkü bu durumda yürütülen tüm işlemler tamamen orijinal görünümün geri kazanılmasına indirgenir. Bu, çerçevenin restorasyonunu, çatlak ve çiziklerin giderilmesini, ahşaptan yapılmış parçaların boya ve verniklerle kaplanmasını içerir. Koltuk döşeme İzmir müşterinin talebi üzerine çeşitli tasarım çalışmaları yapılabilir: köşe koltuklarının kaplanması veya Osmanlı şeklinin değiştirilmesi gibi.
  3. Atölyede koltuklar doldurulur. Eski kumaş kaplaması demode olduğundan veya solduğundan değiştirilir. Belki puf kısmı hasarlıysa yeni puflar eklenir. Çünkü çeşitli lekeler, kesikler veya diğer kusurlar ortaya koltuğun kaplaması sökülünce çıkar. Bu durumda, müşteriye en uygun seçeneği seçebileceği bir kumaş kataloğu sunulur. Dahası, bir uzman profesyonel tavsiyesi ile bu konuda yardımcı olabilir.

Koltuk Kaplaması Evde Yapılır Mı?

Koltuk döşeme İzmir için daha rahat çalışma alanı sunan atölyede hizmet verilir. Bunun için koltuklarınızın taşınması ve tekrar geri getirilmesi ücretsizdir. Ancak iki şekilde döşemeler değiştirilebilir.

1.Atölyede onarım, döşeme ve taşıma; Uzmanlar, kanepe için çok fazla zaman gerektiren ciddi arızalar ve özel ekipman için bu yolu tercih eder. Böyle bir işlem koltukların yerinde gerekli malzemeler sayesinde daha hızla kaplanmasını sağlar ve oraya çıkacak toz, kir gibi durumlardan ev sahibi korunmuş olur.

  1. Aynı süreçler evde yapılabilir ancak alan bunun için yetersiz kalabilir. Dağınıklık çok fazla toza neden olacaktır. Bu seçenek, zorluğu olmayan işler için uygundur. Bunlar şunları içerir: bazı parçaları sabitleme, katlama mekanizmalarını ayarlama gibi.