Koinfinans Güncel Bitcoin Haberleri

Koinfinans Güncel Bitcoin Haberleri
18 Kasım 2019 13:44

2018 yılında bir grup üniversite öğrencileri tarafından kurulmuş olan koinfinans, kripto para ve bitcoin haberleri ve bilgilerini derleyen bir platformdur. Dünya genelinde litecoin, ethereum, bitcoin, ripple ve daha birçok kripto para hakkında gelişmeler yaşanmaktadır. Dünyadaki gelişmeleri elde ederek Türkçe dilinde yayınlamaktadır. Böylece dünyadaki gelişmeler Türkiye’den kolaylıkla takip edilebilmektedir. Blockhain ilgili bütün gelişmeleri ve kayıt listesi teknolojisi haberlerini yakından takip etmektedir.

 

 

Bitcoin, Blockhain ve diğer kripto paralar hakkındaki haberleri yakından takip etmenin dışında elde edilen bilgiler ışığında analizler yapmaktadır. Analizler yatırımcılara yol göstermektedir. Kripto paralar ve Bitcoin hakkında uzmanlaşmak isteyenler bulunmaktadır. Platformda yayınlanan makaleler, blog yazıları ve sektörü canlı tutan bilgilerle uzmanlaşmak isteyenlere bilgi desteği sağlanmaktadır.

 

 

Kripto Para Nedir? Avantajları Nelerdir?

 

 

Dolar, Euro ve Lira gibi bir para sistemidir. Bu para birimleri gibi banknotları yoktur. Dijital ortamda oluşturulmuşlardır. Kripto para için parasal değeri olan satırlar dolusu koda dönüştürülmüş elektrik akımı olduğu söylenebilir. İlk kripto para 2009 yılında oluşturulan Bitcoin’dir. Günümüzde yüzlerce kripto para bulunmaktadır. Genellikle bunlar alternatif kripto para olarak isimlendirilir.

 

 

Ülkelerin merkez bankaları para biriminin değerini belirler. Oysaki kripto parada hiçbir hükümetin kontrolü söz konusu değildir. Kripto para kullanmak için çok çeşitli nedenler vardır. Bunlar;

 

 

. Hızlı olması

. Ucuz olması

. Hükümetlerin etkisi altında olmaması

. İbraz yoktur

. Ödeme bilgileri çalınamaz

. Enflasyon derdi yoktur

. İstenilen kadar gizlilik olabilir

. Kimseye güvenmek zorunda değilsiniz

 

 

Bitcoin Nedir? Neden Bitcoin?

 

 

Bitcoin, son zamanlarda arama motorlarında en çok aranan kelimedir. Bitcoin, elektronik ortamda oluşturulmuş dijital para birimidir. Bu para birimi yine elektronik ortamdan elde edilmektedir. Merkezi olmadığından herhangi bir kurum veya herhangi birinin kontrolünde değildir. TL gibi kağıt banknotlar olarak basılmazlar. Matematik problemleri çözebilen yazılımlara sahip bilgisayarlar tarafından oluşturulur.

Kripto para olarak bilinen ve gelişen teknolojinin ilk örneği olarak nitelendirilen Bitcoin ile ilgili bilgilere ve haberlere koinfinans aracılığıyla ulaşmak mümkündür. Bitcoin önceliğinde kripto para dünyasını keşfetmeye yardımcı olan koinfinans sektördeki trendleri mutlaka yatırımcılara ulaştırmaktadır. Para yatırımları, para transfer teknikleri, ulusal ve uluslararası piyasalardaki analizlere platformda yer verilmektedir.

Kaynak; https://www.koinfinans.com/