Kocaman’dan istifa sinyali!

Kocaman’dan istifa sinyali!
5 Kasım 2017 10:10

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Ortada ciddi bir başarısızlık var. Kendi adıma üzerime düşen faturayı da ödeyeceğim” diyerek, istifa edeceğinin sinyallerini verdi.

 

 

 

Kocaman’ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama şöyle;

 

“11 maç sonunda 17 puan, Fenerbahçe’nin gücünün çok altında bir durum. Ortada ciddi bir başarısızlık var. İşleri bir tarafa çekmenin anlamı yok. Elbette bunun bir faturası olacak. Başarıda ve başarısızlıkta herkesin payı vardır. Burada da önce kendi tarafıma bakıyorum. Kendi tarafıma ve oyunculara bunu söylemek lazım. Bu seviyedeki oyuncu grubunun, 3-4 senede yapacağı hataları 13-14 maçta gördük. Bir yerden sonra olmuyor, kırıldı. Bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun.”

 

İSTANBUL’A TAKIMLA DÖNMÜYOR

 

Osmanlıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra yaptığı açıklamayla istifa edeceğinin sinyalini veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul’a takımla dönmedi.

 

İstifa etmesi gündemde olan Aykut Kocaman’ın, maçtan önce planlanmış milli maç arası programında akrabalarıyla buluşacağı için takımla İstanbul’a dönmediği öğrenildi.

 

Kocaman, karşılaşma sonrası takım otobüsüne binmeyerek özel bir araçla stattan ayrıldı.

 

İSTANBUL’DA KALAN OYUNCULARIN DURUMU

 

Fenerbahçe Kulübü, Ankara deplasmanına götürülmeyen oyuncular hakkında da açıklama yaptı.

 

Martin Skrtel’in, kulak kristallerinin yerinden oynaması sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü ve baş dönmesi devam ettiği için takımla Ankara’ya getirilmediği belirtildi.

 

Son antrenmanda yaptığı ters hareket sonrası dizinde şiddetli bir ağrı hissederek idmanı yarıda bırakan Mehmet Topal’ın ise, dizinde zorlanmaya bağlı ödem olduğu için İstanbul’da kaldığı bildirildi.

 

Mehmet Ekici’nin ise tedavisinin son aşamasına gelindiğini, önümüzdeki hafta içi takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Fernandao’nun da sağ alt arka adalesinde ödem olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Golcü oyuncunun hafta içi takıma dönmesi bekleniyor.

 

 

DHA