Kocaeli’nin kombi ve klima servisi

Kocaeli’nin kombi ve klima servisi
13 Eylül 2017 09:58

Kocaeli bölgesinde oturuyorsanız kombi ve klima konusunda çok şanslısınız demektir.

 

 

Neden mi? Her türlü ulaşabileceğiniz ve anında çözüm üreten Kocaeli petek temizliği servisiniz var demektir. Kocaeli’nde İzmit başta olmak üzere Gölcük, Körfez, Derince, Başiskele ve Kartepe’de kombi ve klimalarınızın anında çözüm merkezi burasıdır. Şu ana kadar ulaşıp da yardım isteğiniz her türlü soru ve sorunlarınız anında çözülmüş ve çözülmeye devam etmektedir. Ayrıca burada görev yapan her servis çalışanı sektörün önde gelen işletmelerinden eğitim almış ve uzun yıllardan beri bu çatı altında çalışmaktadır. Servis çalışanları tarafından kullanılan her araç firma logoludur.

 

Arkom Kombi servis, Ditroo, Fondital, markalı kombilerin yetkili servisidir. Viessmann, Vaillant, Baymak, Alarko, Ariston, Ferroli, Demirdöküm ve Eca markalarına servis hizmeti İzmit Kombi Servisince özenle verilmektedir. Burada müşteri taleplerine göre kombi satışı, kombi montajı, petek temizliği gibi alanlarda her türlü ihtiyacınız giderilmektedir. Bir araştırma yaptığımızda; Türkiye’nin çok az ilinde bu kadar servis ağı ve geniş servis fırsatı sunan kombi ve klima uzmanı bulunmaktadır. Ayrıca kurumsal sitesini incelediğinizde servis çağır butonu ile çok kısa sürede iletişim sağlayabilirsiniz.

 

https://arkomkombi.com/petek-temizligi/sitesini incelediğinizde eminim bu kadar detaylı, teknik ve uzman ekibiyle iş yapan başka bir servise çok az yerde rastlayacaksınız. Her yerde bu tür hizmeti anında edinmek oldukça zordur. Emin adımlarla yoluna devam eden bu firma ülkemizin ve bölgesinin iklimlendirme sektöründe öncü firması olmaya devam etmektedir. Arkom markayı güvenilir ve ulaşılabilir marka haline getirme yolunda ilerlemektedir.

 

İzmit Klima Servisinde  klima alanında da bir yıl servis garantisi bulunmaktadır. Her marka ve model klimanın servis hizmetleri farklı noktalardan erişimle giderilmektedir. Klimalarınızın bakımında profesyonel destek için burası her zaman hizmetinizdedir.

 

Tek noktada çoklu çözüm sloganıyla arkomkombi.com hem kombi hem klima alanında marka haline gelmiştir. Bu bölgede her kime sorarsanız sorun bu alanda lider bir firmadır. Bu firmanın yapmış olduğu çalışmaların insanı etkileyen bir çok yönü bulunmaktadır. Peki nedir bunlar; kombi ve klimaların sağlıklı çalıştırılmasıyla insan sağlığı korunmuş olur, çevre korunmuş olur, fazla fatura giderleriyle oluşan boş masraflar ortadan kaldırılır. Bunların sağlanmasıyla da ülke ekonomisine olumlu yönde harici maliyetler azalır.