Kocaeli’de CHP’den yeni 17 Aralık afişi

Kocaeli’de CHP’den yeni 17 Aralık afişi
20 Aralık 2014 14:04

CHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın iki gün önce parti binasına astığı, üzerinde 4 eski bakanın maskeli fotoğraflarının bulunduğu ’17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun’ yazılı pankart, mahkeme kararı ile indirildikten sonra, bu kez bir başka pankart asıldı. Sırtında çuval taşıyan bir kişinin resmedildiği pankartta yine aynı sözlere yer verildi.

 

İzmit Belediye Başkanlığı’nın yeraldığı Belsa Plaza’nın karşısındaki binanın 4 ve 5’inci katında bulunan CHP Kocaeli İl Başkanlığının tabelasının üzerine önceki akşam asılan pankart, birçok il ve ilçede olduğu gibi polis tarafından mahkemeden alınan kararla tartışmalı şekilde indirildi. Bu arada CHP Kocaeli İl Başkanlığı binasında da arama yapıldı.

 

İndirilen bu pankartın yerine dün akşam, bu kez üzerinde gözleri maskeli 4 bakanın fotoğrafı bulunan pankart yerine, sırtında çuval taşıyan bir kişinin resmedildiği ve ’17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun” yazılı pankart asıldı. Bu pankart, bu kez İl Başkanlığı’nın bulunduğu katın bir alt katındaki CHP Gençlik Kolları Başkanlığı’nın tabelası üzerine asıldı.