Klasik Topuklu Ayakkabı Modelleri

Klasik Topuklu Ayakkabı Modelleri
22 Ağustos 2020 16:20

Kadınların en sevdiği ve özel gün ve gecelerde kombinlerinin olmazsa olmazları arasında topuklu ayakkabı modelleri yer alıyor. Kullanımları zor gibi görünse de aslında oldukça rahat olan bu topuklu modeller, renk ve desenlerine göre farklı kombinlerin altına uyum sağlayarak tercih ediliyor. İnce topuklu modellerden kalın topuklu modellere, dolgu topuklu modellerden yumurta topuklu modellere, sivri topuklu modellerden çivi topuklu modellere varana kadar her türlü çeşit burada mevcuttur.

Stiletto Tarzı Topuklu Ayakkabı Modelleri

Son modaya en uygun şekilde tercih edilen ve hem şık kombinlerle hem de spor kombinlerle oldukça fazla uyum içerisinde kullanılan stiletto tarzı topuklu ayakkabı modelleri modası geçmeyen nadir topuklu modelleri arasında yer alıyor. Genellikle tek renk şeklinde tercih edilen stiletto modellerde parlak ve mat renkler birbiriyle yarışıyor.

Uygun Fiyatlı Topuklu Ayakkabı Modelleri

Stilettodan dolguya, çividen sivriye varana kadar tüm topuklu ayakkabı modelleri klasik, spor, renkli, sade ve desenli gibi kategorilere ayrılarak https://www.carikcim.com/bayan-topuklu-ayakkabi-modelleri adresinde sizlere stoklarla sunuluyor.