Kız Öğrenci Yurtları Ankara

Kız Öğrenci Yurtları Ankara
23 Ağustos 2020 09:00

Kız öğrenci yurtları Ankara, uygun fiyatlı ve konforlu bir alan sunmakta, aynı zamanda öğrencilerin bütün özel hizmetlerden yararlanmasına imkan vermektedir. Etüt odası, çamaşırhane, kafeterya ve özel oda hizmetleriyle, eğitim hayatları boyunca ihtiyaçları olan bütün imkanlardan yararlanmaları için birçok donanıma sahiptir. Merkezi konum ve şehiriçi ulaşım araçlarına yakındır.

 

Ankara Özel Kız Öğrenci Yurtları

Ankara’da üniversitelere yakın olan kız öğrenci yurdu, öğrencilerin güvenli bir adreste kalmasını aynı zamanda fakültelerine de kolay bir şekilde gidebilmelerini hedeflemiştir. Yurt konumlanmasını buna göre seçmiş olan Kız Öğrenci Yurtları Ankara 1, 2, 3 ve 4 kişilik geniş oda profiline sahip, öğrencilerin kendine ait odalarını ve alanları olması için düzenlenmiştir. Her odada televizyon, baza, dolap, çalışma masası ve dinlenme sandalyesi bulunmakta olan yurt konforu, aynı zamanda 7/ 24 oda servisi ile de öğrencilere özel çalışmaktadır. Gün boyu yurt içerisinde ihtiyaçları olan yemek, temizlik, kişisel bakım ve sosyalleşme alanlarına sahip oldukları gibi aynı zamanda Etüt odalarında da ders çalışabilecekleri konforlu alanlar düzenlenmiştir.

Ankara Kız Öğrenci Yurtları Residence

Otel konforundaki konseptiyle, öğrencilerin kendilerini aile evinde hissedebilecekleri, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak ve sosyal alanlarda zaman geçirecek imkanları sağlaması amaçlanmıştır. Bunun için yurt içerisinde yemekhane, etüt odaları ve kafeterya hizmeti sürekli olarak açık bulunmakta, öğrenciler gün boyunca yurtta bütün etkinliklerini yerine getirebilmektedir. Üniversitelere rahat ulaşım imkanı sağlamak için ulaşım araçlarına, duraklara ve merkezi alanlara yakın bulunmakta olan yurt konumunda, güvenlik 7/ 24 devam etmekte ve öğrencilerin huzurlu bir ortamda kalmalarına imkan verilmektedir.

Ankara’da Uygun Fiyatlı Öğrenci Odaları

Öğrencilerin otel konforunu bulabileceği, kendilerini ait hissederek rahat edebilecekleri kız öğrenci yurtları Ankara, farklı bir konsepti uygulamaya geçirerek, öğrencilerin kişisel alanlarına dönük uygulamalarla çalışmaktadır. Günlük temizlik, haftalık nevresim değişimi ve her odaya ait banyo WC hizmetiyle, rahat ve konforlu bir alanda eğitim hayatlarını tamamlamalarını sağlayacak düzenlemeler yapılmıştır. Güvenli, konforlu ve sağlıklı bir yaşama odaklanılmış olan yurt özelliklerinde, sağlıklı besinler tüketilmesine de önem verilmektedir. Detaylı Bilgi http://eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!463/blog-ankara-universitesi-tip-fakultesine-en-yakin-kiz-yurdu