O kız bulundu

O kız bulundu
29 Ağustos 2015 08:55

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde annesi 46 yaşındaki Hülya Mercansoy ile yaşayan ve cep telefonu almak üzere para biriktirmek amacıyla bir güzellik merkezinin broşürlerini dağıtırken ortadan kaybolan 15 yaşındaki M.G., Tire İlçesi’nde bulundu. M.G.’yi alıkoyduğu belirlenen M.G. adlı genç tutuklandı.

 

 

Karşıyaka İlçesi’nde oturan Hülya Mercansoy’un 3 kızından en küçüğü M.G. 21 Ağustos günü hafta bir güzellik merkezinin broşürlerini dağıtmak üzere ayrıldığı evine dönmedi. Anne Hülya Mercansoy, polise başvurdu. Kızının geçen yıl çalıştığı yerde M.G. adlı kişiyle tanıştığını bu kişiye ‘Ağabey’ dediğini, M.G.’nin son dönemde genç kızın çalıştığı işyerinin çevresinde görüldüğünü savunan anne bulunmasını istedi.

 

Polis, M.G.’nin Bayraklı İlçesi’nde bulunan babasına ulaştı. Hakkında 2 kez kız kaçırma ve değişik suçlardan işlem yapılan M.G.’nin babasının evine de 5-6 aydır gelmediği bilgisi üzerine polis akrabaları üzerine yoğunlaştı. Tire’de oldukları bilgisi üzerine kayıp M.G. ile şüpheli M.G., Tire’de bir evde bulundu. M.G. Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından ailesine teslim edilirken şüpheli M.G. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

 

Kaynak: İZMİR, (DHA)