Kişiliğin yansıması olan kolyeler

Kişiliğin yansıması olan kolyeler
8 Mart 2017 10:28

İsimli kolyelerin modası bu yıl da devam ediyor. Değişik harf karakterleri kullanılarak, farklı tasarımlarla sunulan kolyelerde çeşitlilik oldukça fazla.

 

 

 
Kolye, her kültürde ve toplumda adeta bir dışavurum gibi yüzyıllardır kullanılıyor. Kişiler, inançlarını, sevgilerini, değerlerini ve kişiliklerini kullandıkları kolyeler ile yansıtabiliyorlar. Kıyafetler için de daima bir tamamlayıcı görevi gören kolyeler, mortaki.com adresinde geniş bir seçenek yelpazesi ile sunuluyor. Klasik çizgileri takip edenler için seçenekler olduğu gibi, sıradışı bir tarzı benimseyenler için de eşsiz ürünler mevcut.

 
Yeni Trendler Boyunlarda

 
Modanın hızlı değişimi, takı modasına da doğrudan yansıyor. Yeni trendler kolyelerde hayat buluyor. Yeni moda takı tasarımlarında sınırsız seçenekler var. Origami sevdalıları için origaminin yansıtıldığı kolyeler sıradanlıktan çok öte bir şekilde tasarlanmış. Hayvan severler için de sevimli hayvan figürlerinin desen veya figür olarak yansıtıldığı muhteşem seçenekler var. Evcil hayvanına sevgisini boynunda taşımak isteyenler için seçenekler oldukça fazla.

 
Hormonlar Ve Yıldızlar Kolye Oldu

 
Oldukça enteresan bir fikirden yola çıkılarak hazırlanmış olan mutluluk hormonları koleksiyonu iddialı bir hediye arayanlar için ideal. Hormonların diziliminden esinlenerek tasarlanan hormon kolyeler, anlamları açısından farklı bir bakış açısına sahip oldukları gibi, taşlı tasarımları ile de çok zarif bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bu kolyelerden seçilen model, istenilen materyal ve taşlarla tamamlanarak, kişiye özel bir hale getirilebiliyor. Astrolojiye meraklı olanlar için klasik burç kolyeleri artık tarih oldu. Cosmos Koleksiyonu, burcunu boynunda taşımak isteyenler için çok gösterişli ve dikkat çekici tasarımlar sunuyor. Kişiye özel hediye düşünenler için de burca özel Cosmos Serisi çok güzel bir tercih olacak. Klasik burç sembollerinin sıkıcılığından uzak olan tasarımlarda, burçları oluşturan takım yıldızları kolyelere aktarılmış. Her burcun kendi takım yıldızı taşlarla tasarlanmış olarak sunuluyor. Tüm kategorilerinde kişisel tasarım imkanı sunan Mortakı Cosmos Serisi’nde de materyal ve taş seçimini müşterilerine bırakıyor.

 
Sevdiklerini Boynunda Taşımak İsteyenlere Özel

 
İsimli kolyelerin modası bu yıl da devam ediyor. Değişik harf karakterleri kullanılarak, farklı tasarımlarla sunulan kolyelerde çeşitlilik oldukça fazla. Altın, gümüş, rose altın ve rodyum kaplama gümüş materyalleri arasında istenilen tercih yapılabiliyor. Tek isim ve iki isim yazılabilen tasarımlar mevcut. Ayrıca, aile fertlerinin isimlerini bir arada boynunda taşımak isteyenler için de birbirinden şık tasarımlar var. İsimli tasarım kolyeleri biraz daha renklendirmek isteyenler için tasarımlara değerli veya doğal taş eklentileri de tercihe göre yapılabiliyor. Annelerine sevgilerini göstermek isteyenler için muhteşem anne tasarımı kolyeler de bulunuyor. Çeşitli duygusal figürlerin yanı sıra birbirinden sıra dışı tasarımlar da mevcut. Arkadaşlıklarını ve dostluklarını boyunlarında taşımak isteyenlerin tercihi ise iki parça halinde olan kolye tasarımları oluyor. İsim de yazılabilen iki parçalı kolyeler iki kişi tarafından paylaşılarak kullanılıyor. Böylece dostluğun ebedi bir sembolü oluyor. Çeşitli inançlara yönelik kolyeler de tasarımlar arasında yer alıyor. İlahi aşkı simgeleyen tasarımların yanında, farklı inanç ve dünya görüşlerini simgeleyen marjinal takılar da satışta. Yüzlerce seçenek arasından birini seçmek istemeyenler ve daha da özel bir şey arayanlar için de sitenin sunduğu hizmet kolaylık sağlıyor. Benim kolyem tek olmalı diyenler ve eşi benzeri olmayan bir hediye arayanlar için kişiye özel üretim seçeneği devreye giriyor. Bu seçenekte tasarım tamamen kolyenin sahibine ait oluyor. Amatör çizimler siteye gönderildikten sonra profesyonel takı tasarımcıları çizimler üzerinde çalışarak seçenekleri müşteriye sunuyor. Profesyonel çizimlerden beğendiğini seçen müşteri, istediği materyal ve taş seçeneklerini de belirterek siparişini onaylıyor. Ardından üretim süreci başlıyor. 5 ile 12 gün arasında hazırlanan kişiye özel takı, sahibine ulaştırılıyor.