Kış Geldi, Panço Modelleri İçinizi Isıtıyor

Kış Geldi, Panço Modelleri İçinizi Isıtıyor
3 Ocak 2020 09:45

Her mevsim şıklığınıza şıklık katacak kurtarıcı giyim parçası panço! Panço kullanımı ile ister kışın kabanınız ile kombinleyerek ister baharlarda sadece şık bir panço ile çıkarak yazın ise incecik bir panço ile rahatlığınızdan ödün vermeden ve şık gözükebilirsiniz. Yeni sezon pançolar hem elbiseler hem de pantolonlar ile rahatça kombinlenebilen gardırobunuzun joker parçalarından biri olmaya aday. Oldukça çeşitli olan bayan panço modelleri ile her kadın şık olmaya bir adım daha yakın.

 

 

Yeni Sezon Panço Modelleri

Uzun Panço

Uzun pançolar genellikle skinny pantolonların ya da elbiselerin üstünde farklı bir hava yaratarak daha tarz görünmenizi sağlar. Hem kışlık kalın hem de baharlık ince uzun pançoları çok sevecek ve kolayca kombinleyebileceksiniz.

Kısa Panço

Kısa pançolar da en az uzun pançolar gibi favoriniz olacak yeni sezon panço modellerinden biri. En rahat ve şık görüntüyü bol ve şık pantolonlar ile yakalayabilirsiniz. Kışın kürk detaylı veya kaşe kısa pançolar ile çabasız şık görünmeniz çok kolay olacak.

Kaşe Panço

Kışlık Pançolar kalın ve tok kumaşı ile sizi hem soğuktan koruyacak hem de güzel ve kibar görüntünüzü desteklemenize yardımcı olacak. Yakası veya kolları kürklü panço modellerini tercih ederek elegant görünebilir ya da kürksüz iliklenebilir modeller ile spor ve şık gözükebilirsiniz. Soğuk hava koşullarında kat kat mont giymek yerine kurtarıcı pançonuz ile dışarı çıkabilir yeni sezon panço modelleri ile rahatça kombin yapabilirsiniz.

Yün Panço

Sonbaharda sadece bu hoş yün pançolar ile çıkabilir kışın ise ceketlerinizin ya da kabanlarınızın içine giyebileceğiniz ince gözüktüğü halde sıcacık tutan bu yün pançolar sizi çok rahat ettirecek. Baharda mont giyilip giyilmeyeceğine karar veremediğimiz o bilindik havalarda pançonuz sizin kurtarıcınız olacak! Kışın yün pançonuzun üzerindeki montunuzu çıkarttığınızda ise girdiğiniz ortamda tek parça ile çabasız şıklığı tekrar yakalayacaksınız.

Yazlık İnce Panço

Çoğunlukla incecik mevsimlik kumaştan üretilen bu pançolar ile bahar ya da yaz akşamları rüzgârdan korunabilirsiniz. İnce bir gömlek, pantolon ve yazlık panço ile yürürken tüm gözler üzerinizde olacak.

Bohem Tarz Panço

Konu bohem stil oluşturmaya geldiğinde etnik desenli şık pançolar her zaman kullanmak isteyeceğiniz parçalar arasına girecek. Tek başına üzerinizde fark yaratacak desenli bohem pançoların şıklığını desteklemeniz için başka hiçbir hareketli parçaya ihtiyacınız kalmayacak.

Düz Renk Panço

Desenli elbiseleriniz, pantolonlarınız ve bluzlerinizi kombinleyip üzerinizdeki hareketli görüntüyü dengeleyebilirsiniz. Sadece desenli kıyafetleriniz ile değil her renk kıyafetiniz ile uyumlu olabilecek şık yeni sezon panço modelleri beğeninizi kazanacak. Stil önerisi vermek gerekirse seçtiğiniz pastel bir renk ile baştan aşağı tek renk kombin yapıp aynı renkli pançonuzu giyerseniz hem uzun ince hem de oldukça şık duracaksınız.