Kiralık villada yaz tatili modası

Kiralık villada yaz tatili modası
28 Eylül 2017 10:52

 Alışılmış otel tatili düşüncesinden son yıllarda uzaklaşmaya başlarken, kiralık tatil villalarına talepler her geçen gün artıyor.

 

 

Özellikle balayı çiftlerinin çok ilgi gösterdiği kiralık balayı villası seçenekleri her geçen yıl daha da artıyor. Balayına insan hayatında bir kez çıkıyor ve sevdiğimle huzurlu ve baş başa bir tatil geçirmek istiyorum diye düşünenlerin vazgeçilmez tercihi olmaya başladı. Otellerdeki havuza girme saatleri, yemek saatleri ayrıntılar, insanların tatil yaparken bile bazı kurallara uymaya itmektedir. Aslında tatilciler tatilleri süresince özgür olmak ve kafalarını boşaltıp rahatlamak istiyorlar ve karşılarına çıkan otel kuralları tatil de bile insanlara tam olarak özgürlük tanımıyor. Bu yüzden kiralık villa tatili insanlara daha cazip geliyor.

 

Kiralık Villa Tatili Özgür Ortam Sunuyor

 

Tesettürlü aileler başta olmak üzere özgür ve rahat ortam isteyen herkes kiralık muhafazakar villada tatil yapma fikrine sıcak bakıyor. Villanın kiralama süresi boyunca size ait olması, havuzun tamamen size ait olması, bahçenin dışarıdan görünmemesi, bahçenizde size ve ailenize rahatça tatil yapabilme olanağı sunuyor.

 

İslami otel konseptlerinden ya da haşama giymek zorunda kaldıkları otel ortamlarından daha özgür bir tatil alanı sunan bu özel villalarda aileler havuza bir arada girebiliyor, bayanlar ve beyler ayrı havuzlara girmek zorunda kalmıyor ya da haşama ile tüm gün dolaşmak zorunda olmadan evlerindeki konforunda tatil yapabiliyorlar.

 

Her Bütçeye Uygun Villalar Var

Yaz mevsiminde 6 kişilik bir muhafazakar villada tatil yapmak artık eskisi kadar ulaşılmaz değil, 7 gecelik kiraları ortalama 4000 – 6000 tl arasında değişmektedir. 7 gece 6 kişi olarak düşünüldüğünde kişi başı günlük 95 tl civarına gelmektedir. Hatta çoğu otele göre daha ekonomik bir tatil fırsatı bile sunuyor.

 

Uygun fiyatlı villa kiralamak için mümkün olduğu kadar son zamanlara bırakmamanızı öneririz. www.tatilimden.com gibi sektörün güvenilir ve Türsab acentası olarak hizmet veren firmalarında erken rezervasyon dönemlerinde daha uygun fiyatlara bile villa kiralayabilmeniz mümkün olacaktır.