Kiralık Depo Veritabanı’na Yoğun İlgi!

Kiralık Depo Veritabanı’na Yoğun İlgi!
1 Mart 2018 10:22

İş dünyasında en çok arayışı yapılan konulardan bir tanesi de kiralık ve satılık depo konusudur. Bu konudaki arayışlara sağlıklı bir cevap vermek adına www.depokirala.com internet sitesi açıldı. Bu internet sitesi depo sahiplerine, depo kiralamak isteyenlere ve emlakçılara aynı anda yardımcı oluyor. İhtiyaçlar doğrultusunda kişileri bir araya getiriyor.

 

 

Depo Kiralamak İçin En Kolay Yol

İşi gereği kiralık depo arayanlar, www.depokirala.com internet sitesinde aradıklarını bulabiliyorlar. Sitenin kullanımı son derece kolay. Ana sayfada bulunan arama motoru sayesinde istenen kriterlere uygun bir kiralık depo bulmak mümkün oluyor. İstenen metrekare aralığı ve bölge belirtilerek aramalar daraltılabiliyor. Depolar da özelliklerine göre kendi içlerinde kategorilere ayrılmış durumda. Bu sayede dakikalar içerisinde aradığına ulaşmak mümkün.

Depo Satışı İçin Doğru Adres

Bir şekilde depolarının satışını yapmak isteyen şahıslar, ellerinde satılık depo bulunan emlakçılar ve alıcılar www.depokiralama.com internet sitesi sayesinde bir araya geliyor. İhtiyaçlara uygun depoları tek tıkla listelemek mümkün oluyor. Site üzerinden ayrıca depo sahipleri, emlakçılarla iletişime geçebiliyorlar. Bu sayede yerlerinden kalkmadan depolarını emlakçılar vasıtası ile görücüye çıkarabiliyorlar.

İstenen Genişlikte Kuru Depolar

www.depokirala.com internet sitesi bir nevi depo kiralayıcısı olarak hizmet görüyor. Mallarını depolaması gereken her sektörden şirketin aradığı depoyu site üzerinde bulması mümkün. Sitede arama yapmak için zamanı olmayan kişiler, “bize sorun” butonuna tıklayarak aradığını doğrudan müşteri hizmetleri temsilcilerine sorarak amacına kısa sürede ulaşabilirler.

Soğuk Ve Donuk Depolar Tek Adreste

Ürünlerini soğuk olarak depolamak zorunda olan firmalar, istedikleri bölgede ve istedikleri genişlikte soğuk depo bulmak zorunda kalıyorlar. Onların işlerini kolaylaştıran ise www.depokirala.com internet sitesi oluyor. Hemen her şehirde, her bölgede ve istenen büyüklükte depoyu bu adreste bulmak mümkün. Adreste hem sahibinden, hem de emlakçılardan depolar listeleniyor. Yine ürünlerini donmuş olarak depolamak zorunda olan sektörlerden firmaların da arayışları donuk depolar yönünde oluyor. Farklı depoları tek adreste bulmak artık mümkün oluyor.

Kiracılar, Mal Sahipleri Ve Emlakçılar Buluşuyor

Depoların kiralanması noktasında, depokirala.com internet sitesi, daha önce yapılmayanı yapıyor. Mallarına kiracı arayan mal sahiplerini, depo kiralamak isteyen kiracıları ve emlakçıları aynı adreste buluşturuyor. Sitede hemen her şehirden kiralık depo ve satılık depo seçenekleri yer alıyor. Metrekare başına fiyatlandırma yapılan ilanlarda, her ayrıntıyı detaylıca incelemek mümkün oluyor. Site üzerinde talep edilen depolar sekmesinden ihtiyaç sahiplerine kolayca ulaşabilmekte mümkün.

Kapsamlı Bilgi Bankası

Sitede aynı zamanda sektöre dair bir bilgi bankası da yer alıyor. Bu kaynak gerçekten eşsiz bir bilgi kaynağı olarak dikkat çekiyor. Sektöre dair merak edilen her şey bu kısımdan öğrenilebiliyor. Bu kısımda; lojistik sektör analizleri, proje yönetimine giriş, taşımacılık kuralları, düzenlemeleri ve hukuki mevzuat, tedarik zinciri, tehlikeli madde taşımacılığı, tehlikeli madde depolaması, UTİKAD lojistik sektör araştırmaları, yazılım ve yeşil lojistik süreçleri başlığı altında bölümler yer alıyor. Alanında kendini geliştirmek isteyenler veya iş planları hakkında akıllarında soru işaretleri olanlar, depo sorgulaması sonrasında bilgi bankasından istedikleri bilgilere ulaşabilirler.

Açık Depolama İçin Yer Arama

Bazı sektörlerde açık kiralık depo ihtiyacı olabiliyor. Açık bir depo alanına ihtiyaç duyan herkes siteyi ziyaret ederek alternatifleri görüntüleyebilir. Metre kare başına fiyatların listelenmesi ile kolay seçim yapmak mümkündür. Bunun yanı sıra, tehlikeli maddeler ile çalışanlar için tüm depolar uygun olmamaktadır. Her şeyin kanuna uygun biçimde gerçekleşmesi için bu tarz ürünleri depolayanların, bu depolamalara uygun yerleri seçmeleri gerekiyor. www.depokirala.com internet sitesinde, tehlikeli maddelerin depolanabileceği, yasal olarak uygun olan depolar ayrı bir kategori altında toplanmış durumdadır.