Kına gecesi organizasyonu sosyal medyada trend haline geldi

Kına gecesi organizasyonu sosyal medyada trend haline geldi
30 Ağustos 2017 16:24

Kına organizasyon şirketlerinin aşıkların aşkından ilham alarak planladığı kına geceleri, şu sıralar adından sıkça söz ettiren cinsten sahnelere imza atıyor.

 

 

Osmanlı düğünleri konseptinden, hint kınası konseptlerine kadar geniş bir kına konsepti sunan kına organizasyon şirketleri; hayalleri gerçekleştirmek için sürekli yenileniyor. Peki; evlenecek hanımlar neden kına organizasyon şirketlerini tercih ediyor? En uygun fiyatlı kına tahtı kiralama nasıl bulunur? Kına organizasyon fiyatları ortalama ne kadara mal oluyor? Tüm bu merak ettiğiniz soruların yanıtları Düğünbuketi.com’da !

 

İnstagram’da Yayılan Kına Videoları Trend Oldu

 

Binlerce genç kızın kendi kına konseptlerini ya da kınalarında yaptıkları farklı aktiviteleri paylaşması ile kına gecesi organizasyonu yapan firmalara talepler yağmaya başladı. Ucuz kına organizasyonu firmalarında ise full doluluk yaşanıyor. Kraliçe tahtında omuzda salona girmek isteyen genç kızlardan, hamamda kına partisi yapmak isteyen hanımlara kadar farklı konseptlerde yüzlerce kına gecesi organizasyonu firması hizmet veriyor. Kına videolarının sıklıkla paylaşıldığı İnstagram’da ise kına gecesi organizasyonu ekipleri sürekli galerilerini güncel tutarak kendilerini tanıtıyor ve genç kızların ilgisini haliyle topluyor.

 

Kına Organizasyon Fiyatları Ortalama Ne Kadara Mal Oluyor?

Kına gecesi fiyatları konusunda net bir rakam olmamakla birlikte, kına gecesinde istenilen hizmetlere ve ekstraların talebine göre raklamlar değişiyor. Şehirden şehire hatta AVrupa yakasından Anadolu yakasına bile fark eden kına organizasyon fiyatları konusunda net bir rakam vermek doğru olmuyor. Kına gecesinde dansöz oynatmak isteyen ya da kına gecesinde özel içkili davet veren çiftler; bu taleplerinin ücretlendirmesini ekstra olarak ödüyor. Kına gecesi organizasyonu için seçilen mekanın kapasitesi, vereceği hizmetleri ve konumu da kına gecesi fiyatlarını da etkiliyor. Zafer Çapkın, Kokoş, İklim, Kınacım, Can Vargün, Umut, Erol Yıldırım, Rakkas gibi ekonomik kına organizasyonları firmaları arasında da kına gecesi fiyatları verilecek hizmetlere göre değiştiğinden, kına organizasyon şirketleri fiyatları diye net bir rakam yoktur. İzmir, İstanbul, Ankara gibi metropol kentlerde de Avrupa yakası ya da Anadolu yakasında da kına gecesi fiyatları tamamen sizin hayallerinize ve beklentilerinize göre değişiyor. Düğünbuketi.com ile; bulunduğunuz bölgedeki en iyi kına organizasyon şirketlerini bulabilir, kına gecesi fiyatları hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.