Kilit Taşı Fiyatları Ankara

Kilit Taşı Fiyatları Ankara
29 Ekim 2020 21:52

Kilit taşı fiyatları  piyasa şartlarına göre ekonomik açıdan avantajlı olmaktadır. Peyzaj ürünler arasında, yer döşemesinde kullanılan kilit taşı sağlam ve dayanıklı ürünler olarak satışa sunulmaktadır. Yer döşemesinde dekoratif açıdan daha avantajlı olmaktadır. Bir çok farklı renk imkanı sunmaktadır. Kilit taşı fiyatları diğer ürünlerle kıyaslandığında, beton fiyatlarına göre oldukça uygun fiyattadır. Kilit taşlarının işlevselliği ön plana çıkmakta ve bu durum kilit taşlarının tercih edilmesini sağlamaktadır. Sağladığı avantajlar ile bir çok yerde beton yerine kilit taşı kullanılmaktadır.

 

Kilit taşı fiyatları Ankara için uygun olan kilit taşı üretiminde farklı modeller bulunmaktadır. Kalınlıklarına, ebatlarına ve renklerine göre fiyatlar da değişim göstermektedir. Kalınlık olarak baktığımızda, kilit taşları 6 cm, 8 cm ve 10 cm’ lik kalınlıklara göre üretilmektedir. Farklı ölçülerde olmasının sebebi, uygulanacağı zemin yapısından kaynaklı olmaktadır. Zeminin yapı olarak sağlamlığı, yapılacak olan kilit taşının kalınlığını belirlemektedir. Eğer, uygulamanın yapılacağı zemin risk unsuru olabilecek derecede elverişli değilse o zaman kilit taşının 10 cm kalınlıkta yapılması daha uygun olmaktadır. Zemin yapı beton ve sağlamsa, yapılacak olan kilit taşının kalınlığı da 6 cm olarak tasarlanır. Dolayısıyla kilit taşının fiyatları, yapılacak olan kilit taşı kalınlığına göre de değişiklik göstermektedir. Kilit taşı fiyatları aynı şekilde zemine yapılacak olan kilit taşının kalınlığına göre belirlenmektedir. Farklı renklerde de üretimi yapılan kilit taşları, müşterilerimizin özel talepleri doğrultusunda üretilmektedir. Renkli kilit taşı fiyatları Ankara, düz ve renksiz olarak yapılan kilit taşı fiyatlarından metrekare başına ölçüldüğünde biraz daha fazla olmaktadır.

 

Kilit Taşının Avantajları

 

Kilit taşı fiyatları Ankara içinde en avantajlı olan modellerin kullanımı da oldukça rahat bir şekilde yapılmaktadır. Yer döşemelerinde kullanılan kilit taşının, takılıp sökülme işlemleri olukça kolay ve ekonomik açıdan avantajlıdır. Kilit taşı uygulandıktan sonra, uygulanan zemin üzerinde oluşan bozukluklar ve çökmeler kolayca tamir edilip, düzeltilmektedir. Kilit taşları, betona göre çok ekonomiktir. Kilit taşı hem fiyatı hem de uygulamasıyla bir çok avantaj sağlamaktadır. Kilit taşı uygulamaları sonucu zemin üzerindeki sorunlar kolay bir şekilde çözülmektedir. Avantajlarının çok olması sebebiyle bir çok yerde kullanım alanı bulmaktadır. Parklarda, kaldırımlarda, site bahçelerinde, yol kenarlarında kilit taşı kullanımı tercih edilmektedir. Firmamız, kilit taşı fiyatları Ankara için hem en kaliteli üretimi hem de en uygun fiyatı sizlere garanti etmektedir.

2