Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne beyaz balonlu destek

Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne beyaz balonlu destek
16 Haziran 2017 19:13

KAMU Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Trabzon Şubeler Platformu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne beyaz balonlar uçurarak destek verdi.

 

 

 

 
Atatürk Alanı’nda toplanan Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Trabzon Şubeler Platformu üyesi yaklaşık 100 kişi, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşe destek verdi. Gurup adına konuşan KESK Dönem Sözcüsü Engin Nur, Türkiye’nin her geçen gün haksızlığa sahne olduğunu belirterek, “Türkiye her geçen gün daha fazla haksızlığa, hukuksuzluğa ve zorbalığa sahne oluyor. Muhalefet partilerinin başkanları ve milletvekilleri, gazeteciler, belediye başkanları, akademisyenler, sanatçıları öğrenciler, emekçiler, kandınlar, gençler, kısacası hükümetin politikalarını eleştiren ve muhalif duruş sergileyen herkes çeşitli düzeylerde baskı ve tehditle karşılaşıyor. Böylesi bir süreçte CHP’nin haklı olarak bu karanlık tablodan çıkmanın bir yolu ve yöntemi olarak düşünüp hayata geçirmekte olduğu büyük Adalet Yürüyüşü’nü KESK olarak, halkımızın eşitlik, özgürlük, barış ve adalet ihtiyacının dile getirildiği bir eylem olarak değerlendiriyor ve destekliyoruz” dedi.

 

 

 

Konuşmaların ardından kalabalık, adalet ve özgürlük taleplerini ifade etmek için ellerindeki ‘Adalet’, ‘İhraçlar kaldırılsın’, ‘Özgürlük’, ‘Demokrasi’ ve ‘Eşitlik’ yazılı balonları havaya bıraktı.

 

 
Kaynak: Fatih TURAN/TRABZON, (DHA)