Kılıçdaroğlu’nun yeni Özel Kalem Müdürü’nün bilinmeyen sırları!

Kılıçdaroğlu’nun yeni Özel Kalem Müdürü’nün bilinmeyen sırları!
19 Kasım 2019 12:00

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanından istifa ettikten sonra, Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmıştı.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 
Son iki aydır deneme amaçlı olarak Derya Gödek isimli (sekreter) Rasim Bölücek’in ısrarları sonrası, özel kalemde işe başlamıştı.

 

 

 

15 Temmuz sonrası iki yıldır ABD’de yaşayan Bölücek, artık yeniden Ankara’da. Bölücek’in kızı ve eşi de tam 7 yıldır, ABD New York’ta Manhattan’da ikamet ediyorlar. Kızının okul ve yaşam masraflarını, Bölücek’in aldığı maaş ile nasıl karşıladığı başka bir haber konusu.

 

234
Bir dönem Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile yakın pozlar vererek, sokakları gezen Bölücek’in Özel Kalem müdürünü atattırmasının, Genel Merkez’deki bir çok önemli ismi de rahatsız ettiği, kulislerde konuşuluyor.
Çiller’e ve Muhsin Yazıoğlu’na danışmanlık yaptığı bilinen Bölücek’i Devlet Bahçeli’nin de, partiden uzaklaştırdığı biliniyor.

 
Geliyoruz Derya Gödek’e..

 

 

 

Bir dönem Bülent Ecevit’in sekreteryasına bakan Gödek’in görevine, Rahşan Ecevit’in istememesi nedeni ile son verilmişti.

 

 

 

Gödek’in daha sonra parti kuran İsmail Cem’e sekreterlik yaptığı, Baykal’ın Cem’in partisi ile CHP’ye daveti üzerine de, Gödek’in o dönem mali işlerden sorumlu MYK üyesi Mustafa Özyürek’in sekreteri yapıldığı, sonrasında da; Faruk Loğoğlu ve Murat Özçelik gibi isimlerle çalıştığı kaydedildi.
Atama yazısı geçtiğimiz günlerde çıkan Gödek’in maaşına zam yapılması, 12 bin TL’lik bir i-pad alınması ve makam aracı tahsis edilmesinin, Genel Merkez içinde eleştirilere neden olduğu da bir başka ayrıntı.

 

 

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanına Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmış ve öncesinde de Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürlüğü’nden istifa etmişti.

 
NOT: H&H’yi arayan Genel Merkez’den önemli bir haber kaynağının verdiği bilgilere göre de;

 
Rasim Bölücek ailesinden önemli mal varlıklarına sahip ve kızı da ABD’den tam, yüzde yüz burs alarak, sanat alanında eğitim görmekte. Haber kaynağımız ayrıca, Derya Gödek’in de doğuştan özel kalem müdürü yeteneğine sahip ve dış politikada uzman bir isim olduğunu belirtti.
2222222222222

123

a1 a2 a3 a4