Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesini açıkladığı ‘o kağıtların’ sırrı!

Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesini açıkladığı ‘o kağıtların’ sırrı!
1 Ekim 2015 00:16

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ankara Congresium’da partisinin “Önce Türkiye” başlıklı seçim bildirgesini açıkladı.

 

Kılıçdaroğlu, daha önce yaptıkları gibi Congresium’daki konuşmasını da önceden hazırlanmış metinler üzerinden yapmadı. Konu başlıkları altında önündeki notlardan seçim bildirgesini okuyan CHP Lideri’nin not aldığı kağıtların ise müsvette olduğu ortaya çıktı. Bu durumu CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel açıkladı.

 

Kılıçdaroğlu 1 Kasım seçimlerine yönelim seçim bildirgesine yönelik yaptığı konuşmada, “İş garantili eğitim yapacağız, mezun olduğunuz gün işiniz hazır olacak. Taşeron işçilerin tamamı kadro alacak. Asgari ücret CHP iktidarında net 1500 lira olacak. Aile sigortası kapsamında lise öğrencileri son sınıf öğrencilerine okul harcamalarını karşılamaları için lise kart uygulaması getireceğiz. Hiçbir harcama yapmayacak” demişti.

 

Ancak, Kılıçdaroğlu’nun bildirgeyi okuduğu kağıtlar dikkat çekti. CHP Lideri konuşması boyunca iki yüzü de dolu olan kağıtların sadece tek bir yüzünü okuyarak konuşma yaptı.

 

Bu durumun nedenini CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel açıkladı. Özel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşma notlarını okuduğu kağıtlara dikkat edin. Arkaları eski çıktılar. En çok israftan korkar, israfa kızar” ifadelerini paylaştı.

 

İşte o not kağıtları:

cqjud4owuaampza

screenshot_1(89)

 

Kaynak: Odatv.com