Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki isimlerden Seyfullah Beysülen de imza verdi!

Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki isimlerden Seyfullah Beysülen de imza verdi!
21 Temmuz 2018 08:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen ve Kılıçdaroğlu’nun projelerinin gizli mimarı olarak tanınan CHP Kurultay Delegesi Seyfullah Beysülen’in de Kurultay için imza verdiği öğrenildi.

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olduğu an önemli bir pozisyondan ayrılarak emekli olan ve CHP Liderinin tüm dönemlerinde yanında duran, Kılıçdaroğlu’nun “adalet yürüyüşü”nde Ankara’dan İstanbula Kılıçdaroğlu ile yan yana yürüyen Beysülen’in, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun vefasızlığı nedeniyle değişime destek vermek için imza verdiği öğrenildi.

 

 

CHP İstanbul Kurultay Delegesi Seyfullah Beysülen‘in yaptığı kurultay açıklaması şöyle:

“Sevgili yol arkadaşlarım.
Sayın Genel Başkanıma mesleki ve siyasi hayatım boyunca saygım, sevgim ve muhabbetim hiç eksilmedi, eksilmeyecek.

Ülkemizin ve partimizin derin kırılmalar yaşadığı bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde Cumhuriyeti kuran parti olan partimizi zorlu görevler bekliyor.
Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları aşabilmek, laik,demokratik Cumhuriyeti ve onun değerlerini koruyup geliştirebilmesi için, CHP çınarında yeni filizlerin çıkmasına zemin hazırlamak tarihsel bir zorunluluktur.

 

Çünkü, CHP’nin yeniden toplumun umudu olabilmesi, genciyle, yaşlısıyla yüzünü; bilime, akla, evrensel demokratik değerlere, hukuka, adalete ve özgürlüğe dönmüş tüm toplumun, ortak talebidir.

Mesele ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği meselesidir.
Umutsuzluğu ve karamsarlı aşmak için,
CHP’nin yeniden ülkemin umudu olabilmesi için, toplumun ve partililerin haklı demokratik taleplerine yüz çevirmeye hiç kimsenin hakkı olmadığına inandığım için, bu sürece katkı sunmanın sorumluluğum olduğu inancıyla ben de Kurultay talebi için imza verdim.

Seyfullah Beysülen
İstanbul Kurultay Delegesi