Kılıçdaroğlu’nun acı günü

Kılıçdaroğlu’nun acı günü
23 Kasım 2014 10:00

Kılıçdaroğlu’nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ yaşamını yitirdi. Fatma Özdağ, 87 yaşında ve 6 çocuk annesiydi.

 

 

ACI HABERİ ERZURUM DÖNÜŞÜ ALDI

 

 

Kılıçdaroğlu, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ’ın yaşamını yitirdiğini Erzurum Bölge Toplantısından döndükten sonra gece öğrendi.

 

 

PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

 

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayınvalidesinin ölümü üzerine pazartesi günü programlarını iptal etti. Bugün, daha önce planlanıp açıklanan CHP Antalya Bölge toplantısına katılacak olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası Tunceli’ye geçecek. Salı günü ise CHP Grup Toplantısı yapılmayacak.

 

 

CENAZE TÖRENİ SONRASI TAZİYELERİ KABUL EDECEK

 

 

Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kayınvalidesi Fatma Özdağ’ın Tunceli’deki cenaze törenine katıldıktan ve toprağa verdikten sonra taziyeleri kabul edecek ve daha sonra aile büyüklerine taziyede bulunacak.

 

Selvi Kılıçdaroğlu, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, “Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor” dedi. Annesi Özdağ’ın cenazesini, memleketleri Tunceli’nin Nazımiye İlçesi’nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

 

 

“Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit’te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye’de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin.”