Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan ve Bahçeli’nin memleketlerine özel görevlendirme!

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan ve Bahçeli’nin memleketlerine özel görevlendirme!
11 Eylül 2019 11:51

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’nin de aralarında bulunduğu 20’nin üzerinde ile özel görevlendirme istedi.

 

 

Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in haberine göre, milletvekillerinden oluşan gruplar görevli oldukları illere giderek, nabız tutacak ve o ile ilişkin rapor hazırlayacak.

 

 

20’NİN ÜZERİNDE İLE ÖZEL GÖREVLENDİRME

 

 

Tarafsız Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre CHP, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinin ağırlıkta olduğu 20’nin üzerinde il için özel çalışma başlattı.

Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 20’nin üzerinde ile milletvekilleri özel görevlendirildi.

 

 

MİLLETVEKİLLERİ SOKAK SOKAK, MAHALLE MAHALLE GEZECEK

 

 

4’er kişilik milletvekilinden oluşan gruplar 20’nin üzerindeki ile gidecek, o illere ilişkin rapor düzenleyecek. Vekiller bir anlamda sokak sokak, mahalle mahalle gezecek. Bu iller CHP’nin geçmişte güçsüz olduğu, ancak şimdi gücünü artırdığı iller olarak belirlendi.

 

 

CUMHURBAŞKANI’NIN MEMLEKETİ İLE BAHÇELİ’NİN MEMLEKETİ DE VAR

 

 

Adıyaman, Kırşehir, Nevşehir, Konya, Rize, Erzurum, Erzincan, Şanlıurfa, Kayseri, Niğde, Osmaniye, Yozgat’ın da aralarında bulunduğu 20’nin üzerinde ilde görevlendirme yapıldı.

 

 

VEKİLLER GİTTİKLERİ İLE İLİŞKİN RAPOR HAZIRLAYACAK

 

 

Meclis açılıncaya kadar milletvekilleri bu illerde çalışma yapacak ve o ile ilişkin raporlar düzenleyecek. Milletvekilleri görevli oldukları illerde 3-4 gün süren ziyaretler de bulunacak. Vekiller ildeki kanaat önderleriyle de görüşmeler yapacak. Milletvekilleri o illerde siyasetin nabzını tutup, Kılıçdaroğlu’na özel rapor sunacak.

 

https://www.tarafsizhaberajansi.com/2019/09/11/kilicdaroglundan-erdogan-ve-bahcelinin-memleketlerine-ozel-gorevlendirme/