Kılıçdaroğlu’ndan CHP örgütüne 150 bin liralık jest

Kılıçdaroğlu’ndan CHP örgütüne 150 bin liralık jest
7 Ocak 2019 19:45

Kılıçdaroğlu, ilçe binası alınması için daha önce 100 bin lira vereceğim şeklindeki sözünü 150 bin lira göndererek yerine getirdi ve büyük jest yaptı.

 

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe binası alınması için daha önce 100 bin lira vereceğim şeklindeki sözünü 150 bin lira göndererek yerine getirdi ve büyük jest yaptı.

 

Bunun üzerine bir açıklama yapan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen “Teşekkürler genel başkanım. Güzelbahçe sizinle gurur duyuyor. Güzelbahçeliler sizi çok seviyor” dedi.

 

CHP Güzelbahçe İlçe örgütünü kiradan kurtarmak amacıyla geçtiğimiz ay içerisinde başlatılan “Bir tuğla da sen koy” adlı kampanya çerçevesinde önce bir yemek organizasyonu yapıldı, ardından da başta belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları olmak üzere partililerden bağış toplandı.

 

Ancak toplanan bağışlara ek olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun vermeyi taahhüt ettiği 100 bin liralık destek, İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’in satın alınan mülkün tapusunu Ankara’ya genel merkeze götürüp teslim etmesinin ardından, ödeminin miktarı değişti ve ilçe örgütünün banka hesabına 150 bin lira yatırıldı.

 

70029_768x1024

Bunun üzerine bir açıklama yapan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen şunları söyledi:

 

“Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na öncelikle ilçe örgütümüz adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü onun bize verdiği güç ve destek sayesinde ilçe örgütümüz kiradan kurtuldu ve mülk sahibi olduk. Teşekkürler genel başkanım. Güzelbahçe sizinle gurur duyuyor. Güzelbahçeliler sizi çok seviyor.

 

Ayrıca bu mülkün alınmasında emeği geçen, katkı ve destekleri olan başta belediye Başkanımız Mustafa İnce’ye, belediye başkan aday adaylarına, belediye meclis üyelerimize, belediye meclis üyesi aday adaylarımıza, eski ilçe başkanımıza ve ilçe yöneticilerimize, üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.

 

En yakın zamanda yeni mülkümüze taşınmanın heyecanı içindeyiz. Bundan sonraki hedefimiz ise altı oklu bayrağımızı Güzelbahçe’de dalgalandırmaya devam edip,İzmir’de en yüksek oyu almaktır. Bu konuda Güzelbahçelilere ve altı oka gönül verenlere yürekten inanıyorum. Çünkü martın sonu bahar olacak. İzmir’in dağlarında açan çiçekler, ülkemin de dört bir yanında açmaya başlayacak.”