Kılıçdaroğlu’ndan CHP Gençlik Kolları’na görev!

Kılıçdaroğlu’ndan CHP Gençlik Kolları’na görev!
20 Şubat 2017 09:24

CHP’ye ulaşan anket sonuçlarında kararsız seçmenlerin 18-34 yaş arasında yoğunlaştığı verisinden hareket eden Kılıçdaroğlu, Gençlik Kolları’nı bu kitleye ulaşması konusunda görevlendirdi.

 

 

 

CHP’ye ulaşan anket sonuçlarında kararsız seçmenlerin 18-34 yaş arasında yoğunlaştığı verisinden hareket eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’ı, bu kitleye ulaşması konusunda görevlendirdi.

 

 

Emre Yılmaz, Milliyet’e yaptığı değerlendirmede, sandığa gitmeyen 1.5 milyon civarında genç olduğunu belirterek şöyle devam etti: “6 milyona yaklaşan üniversiteli genç var. Üniversite kampüslerinde, yurtlarda ve sosyal medyada yürüyen 3 ayaklı bir çalışmamız bulunuyor. Sosyal medya kullanımı gençlerde yüzde 86’ya ulaşmış durumda, bu kesimde oy verme alışkanlığının nispeten düşük olduğu tespitine sahibiz. Gençlerin 16 Nisan referandumunda oy kullanabilmeleri için nüfus kayıtlarını öğrenim gördükleri kentlere almalarına yönelik bir çalışma da yürütüyoruz. Yurtlarda ve kampüslerde dağıtılmak üzere ‘Memleket’ adını verdiğimiz bir gazeteyi de tamamlamak üzereyiz.”