Kılıçdaroğlu ve Baykal nikah şahitliği yaptı

Kılıçdaroğlu ve Baykal nikah şahitliği yaptı
31 Ağustos 2013 17:20

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde bir düğün törenine katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve selefi Deniz Baykal, nikah şahitliği yaptı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile Müge Muhafız’ın Kuşadası Miracle Beach Clup’taki düğünü CHP Genel Merkezi’ni biraraya getirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu düğün için akşam saatlerinde ilçeye geldi. Balıkçı barınağındaki Balıkçılar Kahvesi’ne oturan Kılıçdaroğlu burada çay içip gözleme yedi. Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren CHP lideri, kendisine uzatılan ve isminin Masal olduğu öğrenilen bir çocuğu sevdi. Bir ailenin, ‘Sayın Genel başkanımız size uyuyan bir çapulcu getirdik. Fotoğraf çektirebilirmiyiz’ talebini kırmayan Kılıçdaroğlu ayağa kalkarak aile ve uyuyan çocuk ile poz verdi.

CHP’nin Ege bölgesi belediye başkanları il ve ilçe yöneticilerinin aralarında bulunduğu 700 davetlinin katıldığı düğünde, nikahı Aydın belediye başkanı Özlem Çerçioğlu kıydı. Nikah Şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal, Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Tülin Elaldı ile Yüksel Kılcı yaptı. Gençlere nikah defterini CHP lideri Kılıçdaroğlu verdi. Geline bir bilezik takan Kılıçdaroğlu ile Baykal aynı masada oturdu. Halef ve selefin masada hararetli bir konuşmaya daldığı görüldü. Ankara’ya hareket etmek üzere Miracle Beach Clup’tan ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Deniz Baykal aracnın kapısına kadar götürerek uğurladı.