Kılıçdaroğlu Olağanüstü Kurultay için 5 kişiyi görevlendirdi!

Kılıçdaroğlu Olağanüstü Kurultay için 5 kişiyi görevlendirdi!
22 Ağustos 2014 12:45

CHP’de 5-6 Eylül tarihinde gerçekleşelecek olan 18. Olağanüstü Kurultay’da Kurultay’ın teknik, idari ve yasal hazırlıkları için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 5 kişiyi görevlendirdi.

 

Kurultayın, teknik, idari ve yasal süreciyle ilgili olarak , CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Basın, Tanıtım ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emel Yıldırım ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan görevlendirildi.

 

Edinilen bilgiye göre kurultay salonunun düzenlenmesi, konukların içeri alınması, içerideki ihtiyaçların giderilmesinden de CHP Ankara İl Başkanlığı ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı sorumlu olacak. Salon girişinde partililere çeşitli broşürler ve kitapçıklar dağıtılacak.

 

ATO Kongre Merkezi’nde kurultay hazırlıkları başladı. Kurultayın yapılacağı salon toplamda 11 bin seyirci alma kapasitesine sahip. ATO Kongre Merkezi’nde salon ikiye ayrılacak. 3 bin kişilik birinci kısımda, kurultay delegeleri, parti yöneticeleri, basın mensupları ve il başkanlarının olacak.

 

8 bin kişilik ikinci kısımda ise CHP’liler kurultayı yandaki salondan izleyecek.