Kılıçdaroğlu nereye yürüyor?

Kılıçdaroğlu nereye yürüyor?
17 Haziran 2017 09:00

Soru: Mustafa Balbay, Mehmet Haberal, Tuncay Özkan, Silivri zindanlarındayken, sayın Kılıçdaroğlu ne yaptı?! Halk, ellerinde bayraklarla, coplara, tomalara, biber gazına, bariyerlere yüklenerek kafa tutarken, sayın Kılıçdaroğlu neden tutuklu milletvekilleri için bugün olduğu gibi, o dönem harekete geçmedi?!

 

 

 

Engin BALIM H&H YORUM

 

 

 

16 Nisan gecesi milletimiz, oylarına sahip çıkmak için YSK önüne giderken, Yusuf Halaçoğlu ve Ümit Özdağ dışında niçin hiçbir milletvekilini, YSK binasında, bizim adımıza hesap sorarken göremedik?!

 

 

Enis Berberoğlu’na yapılan kesinlikle hukuksuzluktur, yanlıştır, demokrasilerde olmaması gereken bir olaydır. Ama kafamda garip düşünceler mevcut. Hayatı boyunca, gençlik yılları dahil, hiçbir politik eylem içinde bulunmayan sayın Kılıçdaroğlu, neden bir anda celallendi ve 70 yaşında olmasına rağmen zorlu ve riskler içeren bir yürüyüşe, hele hele sıcak mı sıcak bir Ramazan ayında başladı?

 

 

Barzani, Musul ve Kerkük’ü sözde Kürdistan topraklarına katmak için referanduma gidiyor. Devlet olarak teyakkuz halinde olmamız gerekirken, başımızda diplomasi cahili bir iktidar varken, önceliğimiz bu mu olmalıydı..?

 

 

Dün Bingöl şehidimizin cenaze namazında, maalesef tek bir CHP’li milletvekili yoktu. Kemal Bey yürürken bir iki milletvekili de mutlaka orada bulunmalıydı. Hiç yoktan bundan sonra bulunmalılar diye düşünüyorum…

 

 

Yürümek sorun değil ama nereye yürüdüğünüzü iyi bilmek lazım… Korkarım ki Türkiye olarak, önümüzdeki dönemde büyük sıkıntılara gebeyiz…

 

 

Engin BALIM Twitter