Kılıçdaroğlu-Karamollaoğlu görüşmesi sonrası açıklama geldi!

Kılıçdaroğlu-Karamollaoğlu görüşmesi sonrası açıklama geldi!
23 Nisan 2018 11:59

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir araya geldi. Görüşme sonrası iki lider ortak basın açıklaması yaptı. Gazetecilerin Abdullah Gül sorusuna Karamollaoğlu, ”Bu sorularınızın cevapları hafta sonuna doğru ortaya çıkar” dedi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

 

“Sayın Genel Başkan ve CHP heyetiyle çok yararlı bir görüşme yaptık. Demokrasi için dirsek temasını sürdürme kararı aldık. Bu hafta içinde görüşmelerimizin sonucu netlik kazanır umuyoruz. CHP’nin İYİ Parti’ye verdiği desteği olumlu buluyoruz. İktidarı elinde bulunduranların bir partiyi seçime sokmama gayretlerini de kınıyoruz.”

 

 

Kılıçdaroğlu ise, “İYİ Parti’ye verdiğimiz destek demokrasiye verdiğimiz desteğin bir yansıması. CHP her zaman demokrasiden yana oldu. Bir partinin seçimlere sokulmaması içimize sindirebileceğimiz bir olay değildir. Önümüzdeki seçimler, Sayın Karamollaoğlu’nun dediği gibi bireysel bir seçim, parti seçimi değildir. Olay Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği seçimlerdir” dedi.