Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu bir araya geldi

Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu bir araya geldi
20 Eylül 2019 16:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi. İki lider görüşme sonrası ortak açıklama yaptı.

 

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bugün şartlar epeyce değişti. Ümit ediyoruz ki ülkemiz de bölgemiz de normalleşme havasına girer. Farklı fikirlerin gündeme getirilmesi söz konusu olursa ülkede huzur olur.” diyerek sözlerine başladı. Ardından ziyaretinin bir sebebinin de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezaya geçmiş olsun demek olduğunu söyledi.

 

 

Karamollaoğlu şunları söyledi:

“Özellikle beni en çok şaşırtan konulardan birisi yani geçmiş olsun dileklerimizin arasında o da vardı. İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ile ilgili dava açmak. Ben bu konuların tekrar tekrar pişirilip servis edilmesini doğru bulmuyorum.

Tank palet fabrikası stratejik bir tesis. Satmadık vermedik diyorlar. Böyle bir fabrikayı bütünüyle işletmeye verdiğiniz zaman yapılan işin mahiyetini değiştirmez. Özelleştirmeler geçmişte özelleştirmeler yapıldı, bazı tesisler yok oldu. Böyle tesislerin devletin mülkiyetinde olması daha doğru olurdu. Tank palet fabrikasının özelleştirmesini veya kiralanmasını doğru bulmuyorum. Orada hakim olan orayı işleten kurum, devlet değil.”