Kılıçdaroğlu, herkesi Genel Merkez’e çağırdı!

Kılıçdaroğlu, herkesi Genel Merkez’e çağırdı!
21 Şubat 2017 09:30

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’de yöneticilik yapmış isimlere ve CHP eski milletvekillerine davetiye göndererek, herkesi 26 Şubat’ta Genel Merkez’e çağırdı.

 

 

 

Duvar – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum çalışmasında yer almaları için CHP’li eski ve yeni yöneticileri genel merkeze çağırdı. Koordineli bir çalışma yürütülmesi için tüm isimlere sorumluluk düştüğünü belirten Kılıçdaroğlu, tüm isimlere gönderilen davet mektubunda şu ifadelere yer ve verdi:

 

 

“Değerli yol arkadaşım,

 

 

16 Nisan 2017 Pazar günü ‘Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ halk oylamasına sunulacaktır. Bu anayasa değişikliği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde vücut bulmuş milletin kayıtsız şartsız hâkimiyetini ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır.

Bizler bu referandum sürecinde Cumhuriyetimizi, demokrasimizi ve parlamenter sistemimizi korumak için sorumluluk üstlenmeliyiz. Amacımızı gerçekleştirmek için koordineli çalışmak ve ortak ses çıkarmak zorundayız.

Bu süreçte sorumluluk üstlenip çalışmak isteyen tüm yol arkadaşlarımızı 26 Şubat 2017 tarihinde saat 13 00’te, Genel Merkezimizde düzenlediğimiz toplantımıza bekliyoruz. Saygılarımla.”