‘Kılıçdaroğlu, eşinin arkadaşı için Nazlıaka’yı harcıyor’ iddiası!

‘Kılıçdaroğlu, eşinin arkadaşı için Nazlıaka’yı harcıyor’ iddiası!
5 Şubat 2016 16:57

Atatürk posteri indirme olayında Aylin Nazlıaka disipline sevk edilirken, asıl fail olduğu öne sürülen Zeynep Altıok hakkında işlem yapılmadı. Kulislerde Altıok’un Selvi Kılıçdaroğlu’nun arkadaşı olduğu için korunduğu öne sürülüyor.

 

 

 

 

CHP’de sular durulmuyor. Günlerdir partiyi bölen “ Atatürk posteri indirme” olayının faili bulunmazken, iddiayı gündeme taşıyan Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi tartışma yarattı.

 

 

TBMM’deki odasında Atatürk posterini indirdiği öne sürülen CHP milletvekili Zeynep Altıok hakkında hiçbir işlem yapılmazken, olaya tanık olduğu belirtilen Aylin Nazlıaka ise ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, Nazlıaka’nın “dedikodu” yaptığı için ihraç edilmek üzere disipline sevk edildiğini söyledi.

 

 

Zeynep Altıok’un neden korunduğuna dair ise ilginç kulisler var. Kılıçdaroğlu’nun, olayın faili Altıok’u Alevi olduğu için kolladığını ifade edenlerin yanı sıra eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun arkadaşı olduğu için koruduğunu söyleyen de var.