Kılıçdaroğlu: CHP’nin iktidarına inanmayan ayrılsın!

Kılıçdaroğlu: CHP’nin iktidarına inanmayan ayrılsın!
23 Kasım 2014 22:27

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da partisinin basına kapalı gerçekleştirilen bölge toplantısında, parti örgütlerini yaklaşan milletvekili genel seçimlerine yönelik uyardı. Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidarına inanmayan parti yöneticilerinin bu süreçte görevlerinden ayrılması gerektiğini dile getirdi.

 

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın da yer aldığı toplantının ardından Kılıçdaroğlu, aralarında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), DİSK, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ve Antalya Barosu’nun da yer aldığı sivil toplum örgütleri başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldi. CHP Lideri’nin sivil toplum örgütleriyle buluşması da basına kapalı gerçekleşti. Toplantının CHP Lideri’nin kısa açılış konuşmasının ardından, meslek odası ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin konuşmalarıyla devam ettiği belirtildi.

 

189abff10860cd80d2b5162641b324a2

 

POLİTİKA FARKLILIKLARI

 

Toplantıda gündeme gelen konulardan biri, Antalya’da 160 hektar tarım arazisinin imar uygulaması içine alınmasına neden olan Batı Çevre Yolu planları oldu. İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Cem Oğuz, Manisa’nın Soma ilçesi Yırca Mahallesi’nde kesilen zeytin ağaçları için CHP milletvekilleri TBMM’de mücadele verirken, Antalya’da Batı Çevre Yolu planlarına CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin destek vermesini eleştirdi.

 

Buluşmanın ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, havayoluyla Antalya’dan ayrıldı. İstanbul’a hareket eden CHP Genel Başkanı, yarın kayınvalidesinin cenaze törenine katılmak için memleketi Tunceli’de olacak.