Kılıçdaroğlu CHP’nin başından derhal çekilmelidir

Kılıçdaroğlu CHP’nin başından derhal çekilmelidir
27 Nisan 2017 09:52

Cumhuriyetimizin ruhuna El-Fatiha okutturacak bir referandumdan evetçilerin demokratik düzenlerin hatta Ortadoğu Arap rejimlerinin bile hiçbirinde görülmeyen yurt düzeyinde bloklar halinde çaldıkları milyonlarca ”evet” oyları ile çakalca kalleşlik yöntemiyle yenilerek çıktık ve hala daha CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Atatürk’ün makamında gerinerek ve yüzü kızarmadan oturmaya devam etmektedir.

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

 

Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanı olması Türkiye için artık doğrudan ‘’milli güvenlik’’ sorunu haline gelmiştir.

 

 

 

Daha önce on civarında yapılan genel ve yerel seçimler ile bir referandumda ağır mağlubiyetler alan CHP’nin başı Kılıçdaroğlu 16 Nisan’da yapılan ve Cumhuriyet rejimi ile Atatürk’ün akıl, bilim ve Türk kültürü ile Türk kahramanlığına dayalı olarak kurduğu Türk devletinin yaşayıp veya öldürülmesi ile ilgili halk oylamasında da ağır ve utanç verici bir yenilgi alarak ağır aksak bugüne kadar gelen demokratik yönetimin cenazesinin musalla taşına konulmasına sebep olmuştur.

 

 

Şimdi bu mevtanın cenaze namazının kılınması için cemaatin toplanması ve cenaze namazını kıldıracak imam beklenmektedir.

 

 

Şimdi yukarıda ifade ettiğim gibi neden 16 Nisan’da ki referandumda alınan yenilgi Kılıçdaroğlu için utanç vericidir ifadesini ortaya koymamız gerekmektedir.

 

 

Bu konuda önce bir hakikati ortaya koyalım.

 

 

Ana muhalefet partisi liderliği demokratik yönetimlerde işlevselliği çok yüksek olan bir makamdır hatta başbakanlık kadar önemlidir, yüksek dokunulmazlığı vardır.

 

 

Bu çerçevede ana muhalefet partisi liderine rağmen asla skandallar olamaz, hele bir ülkenin rejimini değiştirecek oy hırsızlığı ile kazanılmış bir referandum asla olamaz.

 

 

Böyle bir durumda ana muhalefet lideri gök kubbeyi bunu yapanların başına yıkar.

 

 

Ama Kılıçdaroğlu Cumhuriyet rejiminin yıkılması pahasına oy hırsızlığı ile kazanılmış ve Türkiye’yi parçalayacak bir sivri kalın kazık gibi referandumun üstüne kurularak oturdu.

 

 

 

İşte bu nedenle Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başında bulunması Türkiye için çok ağır bir ‘’milli güvenlik’’ sorunudur.

 

 

 

Kılıçdaroğlu CHP’nin başında bulunduğu sürece bu herifler daha çok at alarak Üsküdar’ı geçeceklerdir.

 

 

 

Kılıçdaroğlu’nun en büyük hahdikapı aşırı korkak olması ve malum şahıs ile güruhundan korkmasıdır.

 

 

 

Halbuki bir ana muhalefet lideri olarak Kılıçdaroğlu o kadar şanslı ki, onların on beş yıldır işledikleri ağır cürümleri tekrar edip dursaydı halkın hem ağır nefretini kazanırlar hem de siyasetten uzaklaşmak için kaçacak delik ararlardı.

 

 

 

Ama Kılıçdaroğlu hep korktu ondan ve güruhundan.

 

 

Ey Kılıçdaroğlu onlar sana ne yapabilirlerdi ki?

 

 

Seni çükünden mi asacaklardı?

 

 

Sen bir ana muhalefet liderisin.

 

 

Seni demokratik taarruzlarından dolayı kodese tıkasalar hür batı dünyası ayağa kalkardı.

 

 

 

Eğer CHP’nin başında Atatürk devrimlerine yürekten bağlı gözü pek cesur bir lider olsaydı, bu heriflerin ancak Ortadoğu rejimlerinde olan sıradanlık kazanmış ağır cürümleri cezasız kalmaz ve son yapılan referandumda bloklar halinde çalınan milyonlarca ‘’evet’’ oyu ile Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet rejimi musalla taşına konmazdı.

 

 

 

Kılıçdaroğlu sadece bu ağır kusurları ile değil, Atatürk’ü bile sindiremeyişi, anlamayışı, içselleştirememesi ile de CHP’nin başında bulunması yüz kızartıcı bir suç gibidir.

 

 

 

Şimdi ne yapılması gerekir?

 

 

Anladığımız kadarıyla Kılıçdaroğlu yapıştığı koltuktan kalkmamak için bütün olanakları ile direnmektedir.

 

 

Kılıçdaroğlu’nun bu direnişine asla müsamaha gösterilmemelidir.

 

 

 

Parti içi muhalefet ve yurtsever tüm aydınlar bu konuda işbirliği yaparak Kılıçdaroğlu’nu derhal Atatürk’ün makamından uzaklaştırmalıdırlar.

 

 

 

Ve.

 

 

 

CHP’nin başına yüzde yüz katıksız bir Atatürkçü yürekli biri getirilmelidir.

 

 

 

Bakın her yerde söylediğim sözü burada da tekrar etmek istiyorum.

 

 

 

Ana muhalefet partisi olarak CHP Atatürk’ün yoluna girmeden siz Türkiye’yi kurtaramazsınız.

 

 

 

Referandumun sonucu ‘’hayır’’ın zaferi ile bittiği halde hırsızlık oyları ile ‘’evet’’in zaferi ile bitirilmesine rağmen Kılıçdaroğlu bu balina kılçığını yutuyorsa ondan ana muhalefet lideri olmaz.

 

 

 

Adam o kadar rahat ki, hala daha ‘’Biz çalıntı oylarla sonucu ilan edilen ve Türkiye’yi parçalayacak bu referandumun sahte hükmünü kabul etmiyoruz, ilk fırsatta, sahte oylarla kazanılmış bu anayasayı yok hükmünde sayacağız’’ diyemiyor.

 

 

 

Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sonsuza kadar yaşaması ülkümüze rağmen Kılıçdaroğlu CHP’nin başında oturamaz.

 

 

 

Ya Kılıçdaroğlu kemal-i edep ve sızlayacak vicdanı ile CHP’nin başından çekilerek yurtseverlerin gönüllerindeki her bir tahta oturur ya da Atatürkçü yurtseverler demokratik gereğini yaparlar.

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!