Kılıçdaroğlu: CHP, belediyelerde FETÖ temizliğine Aydın’dan başlamalı!

Kılıçdaroğlu: CHP, belediyelerde FETÖ temizliğine Aydın’dan başlamalı!
29 Ağustos 2016 12:45

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin şok açıklamalarda bulundu…

 

 

 

 

Gündem Otuzbeş’ten Ertan Yıldız’a konuşan Kılıçdaroğlu, abisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun başına gelen Artvin olaylarını kınadığını bundan dolayı da büyük geçmiş olsun dileklerini gönderdi…

 

 

FETÖ/PDY opearsyonlarının ivedilikle sürdürülmesinden yana olduğunu belirten Celal Kılıçdaroğlu, Ak Partinin başarılı bir sınav verdiğinin altını çizdi!

 

 

Bürokraside, Askerde, Poliste, İş dünyasında devam FETÖ/PDY operasyonlarının Ak Partinin 4 Belediye Başkanını ihraç etmesiyle, operasyonların siyasete kaydığını ifade eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “FETÖ/PDY temizlik operasyonların siyasete yöneldiğinin ilk işareti Ak Partinin 4 Belediye Başkanını ihraç etmesiyle geldi. Peki; CHP’ye, MHP’ye hatta HDP’ye sızmış FETÖ’cü yok mudur? Bu saatten sonra kimden neden çekiniyorlar? Şimdi FETÖ’den cezaevine konulan bir FETÖ’cü Erkan Karaslan, neredeyse bütün CHP’li Belediyelerin anahtarlarını eline geçirmiş! İnanılmayacak derecede Belediye Başkanları Erkan Karaaslan’a bağlanmışlar! Kuşadası’nda yaşıyorum… Bugün Kuşadası medyasında çıkan haberleri okuyoruz, içimiz kararıyor. Kuşadası medyasına göre Belediye Erkan Karaaslan’a 500 Bin TL danışmanlık ücreti ödenmiş! Peki, bu adama ne danışılmış? Yaşamak bu ülkede bu kadar ucuz mu? Asgari ücretin Bin 350 TL olduğu ülkemizde; bir insana danışılmak üzere bu kadar para ödenir mi? Anlayamadığım bir şey var; ya bu arakadaşlar sayı saymasını bilmiyorlar ya da dayak yememişler! Sonuçta verdikleri daha doğrusu FETÖ’ye aktarılan bu paralar babalarının parası değil kamunun parası! Kuşadası patlıyor… Didim patlıyor… Aydın Büyükşehir Belediyesi çadırdıyor… Acilen CHP Genel Merkezi’nin harekete geçmesi gerekiyor… Didim Belediyesi başlı başına bir sorun. Belediye Başkanı sanki imparator, padişah, hiç bir kimseyi takmıyor. Kafasına göre Beldiyeyi sözüm ona yönetiyor. Tehlikeli olan tarafı ise; çatışma kültüründen besleniyor olmaları. Eleştiriye tahammülleri yok. Genel Merkezde sırtlarını birilerine dayamışlar, dizginleri de FETÖ’cü Erkan Karaaslan’a teslim etmişler. Bu saltanat nereye kadar sürebilir? CHP’nin gecikmeden önlem alması, gerekirse FETÖ’cü Erkan Karaaslan’a kim bulaşmışsa, hepsini açığa alıp, aklanmalarının önünü açmalıdır!”

 

 

İlk olarak Didim Belediye Başkanına “aklan da gel” denilmelidir!

 

 

 

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Celal Kılıçdaroğlu, Atabay’ın aday olarak atanmasında yardımcı olan Akif Hamzaçebi ve Gürsel Tekin’i sert bir dille eleştirdi. Kılıçdaroğlu, Atabay’ın CHP emekçisi olmadığını, Ülkücü kökenli birisi olduğunu, 4 aylık CHP üyesi iken Hamzaçebi’nin yazlık komşusu olmasını iyi bir referans olarak kullandığınını söyledi. Başkan Atabay’ın FETÖ’cü Erkan Karaaslan’la olan ilişkilerinden aklanması için acil olarak açığa alınıp, partiden uzaklaştırılmasının gerektiğini savunan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

“Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Akif Hamzaçebi ve Gürsel Tekin’in destekleriyle Didim’e Belediye Başkan adayı yapıldığını bilmeyen yok. Hamzaçebi ile yazlık komşusu olan Başkan Atabay, 4 aylık parti üyesi iken aday yapılıyor. Öte yandan devreye Gürsel Tekin’in girdiğini öğreniyoruz. Gürsel Tekin ile Başkan Atabay’ın kız kardeşi G. Atabay’ın abisi için ricacı olduğunu öğreniyoruz! Aile şirketi mi kuruluyor? Aile bireyleri seferberlik ilan etmişcesine, CHP’de söz sahibi kişilerle temasa geçiyorlar. Belediyeler kanunlarla, yönetmeliklerle yönetilir. Ama, Erkan Karaaslan adlı FETÖ’cü bir insan ortada, Belediyelerde hangi taşı kaldırsanız altından çıkıyor. Bugün FETÖ’den cezaevinde olan Erkan Karaaslan, Didim Belediyesinine 5 yıllık kalkınma planı hazırlıyor! Siz, Başkanı seçildiğiniz bir ilçenin kalkınmasına katkı koyacak bilgi ve donanımlardan uzaksanız, niye Belediye Başkanı olmak için çırpınıyorsunuz? Didim Belediyesi ve Başkanı ile Erkan Karaaslan arasındaki ilişkilerin ortaya çıkarılması gerekmektedir. Erkan Karaaslan’ın anlşamalı olduğu Antalaya’daki Adem & Havva oteline Başkan Atabay’da gitmiş midir? O otelde çok özel görüşmeler yapıldığı bilgisi geliyor kulaklarımıza. Kısacası, bugün Ak Parti kendi içindeki FETÖ’cüleri temizlemek üzere düğmeye bastı. Peki, CHP ne zaman düğmeye basacak? İç dinamiklerini ne zaman devreye sokup, FETÖ temziliğine başlayacak? FETÖ’cü Erkan Karaaslan’la ilişkisi olan Belediye Başkanları, yarın toplanılmaya başlanınca, CHP bu yükün altından nasıl kalkacak? Kişisel görüşüm olarak önerim; FETÖ’cü Erkan Karaaslan’a temasi olan iş yapmış olan Belediye Başkanlarının CHP’ye olan üyeliklerini askıya alınması ve aklandıktan sonra yeniden partiye alınmaları olacaktır.”

 

 

http://www.gundemotuzbes.com/kilicdaroglu-ak-parti-4-belediye-baskanini-atti-chp-feto-temizliginin-neresinde/10729/