Kılıçdaroğlu Çankaya Belediyesi’nde! Taşdelen istifa mı ediyor?

Kılıçdaroğlu Çankaya Belediyesi’nde! Taşdelen istifa mı ediyor?
18 Ocak 2018 12:48

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu program dışı bugün Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i belediyedeki makamında ziyaret etti.

 

 

 H&H ÖZEL HABER

 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından mülkiye müfettişlerinin raporlarına istinaden CHP’li Maltepe, Bakırköy ve Çankaya Belediye Başkanlarının görevden alınacağı  kulislerde konuşulmuştu.

 

 

Bu kulis haberinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul’da düzenlediği uyuşturucuyla mücadele konulu toplantıda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kişisel Twitter hesaplarından İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile fotoğraflarını paylaşması CHP tabanından büyük tepki almıştı.

 

   

 

Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun günlük programında olmadan Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’i makamında ziyaret etmesi, “Taşdelen İçişleri Bakanlığı tarafından görevden mi alınıyor” sorusunu gündeme getirdi.

 

 

Kılıçdaroğlu, kurultay öncesi gündemin daha da tartışılır hale gelmemesi için bizzat Çankaya Belediyesi’ne giderek kendi koltuğunun kurultayda sarsılmaması adına görevden alınma yerine Taşdelen’in istifasını mı istedi?

 

tasdelen-kilicdaroglu