Kılıçdaroğlu: Başçalan sen Menderesin adını hiç ağzına alma

Kılıçdaroğlu: Başçalan sen Menderesin adını hiç ağzına alma
10 Mart 2014 13:33

Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçim konuşmaları kapsamında gerçekleştirilen Ardahan mitinginde konuştu.

 

 

Ardahan’da halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, Menderes, Erbakan ve Ecevit’i övdü. Başbakan Erdoğan’a ‘Sayın Başçalan sen Menderesin adını hiç ağzına alma. Menderes’in çocukları para sayma makinesi mi istiflediler?’ dedi.

 

 

İşte Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından önemli satırbaşları:

 

Neden dünyanın en pahalı mazotunu satıyorsun.. Bakın Türkistan burda orda kaç lira mazot? 2 lira.. Burda kaçta para? 5 lira… Malı onlar götürüyor, faturayı size kesiyorlar. Siz bunların bedelini ödüyorsunuz.

 

 

Şimdi ayın 30’unda sanığa gidip, faturasını bu milletin yani Ardahanlı’nın çıkarması lazım. Hiç endişe etmeyin. Onlar hayatta istifa etmezler. İstifa etmesi için bir insanda ar damarı olması lazım. Utanma duygusu sadece insanlarda vardır.

 

 

Bizim bi önderimiz vardı Allah rahmet etsin.. Bülent Ecevit ne derdi.. ‘Ne ezen ne ezilen insaca hakca bir düzen’ derdi.. Güzel pankartlar hazırlamışsınız.. Üreten biz paylaşan da siz olacaksınız..

 

 

Siyasetçi zenginleşirse halk fakirleşir. Önce halk zenginleşecek.

 

Önce üreteceğiz sonra hakça bölüşeceğiz.

 

Geçen Gün Eskişehir’de konuşuyor. “evlatlarıma helal lokma yedirmedim”, Ben de onu söylüyorum. Sen zaten helalden anlamazsın ki haramdan anlarsın..

 

Rabia işaretinin asıl anlamı şu 4 bakan bir başçalan. Aile boyu malı götürüyorlar.

 

Daha öhce gel ekranda hesaplaşalım diyordum. Ama17 Aralık’tan sonra gelip elimi de öpse onunla televizyona çıkmayacağım. Çünkü şaibeli bir kişiyle televizyona çıkmak bana yakışmaz.

 

MENDERES’İN ADINI AĞZINA ALMA

 

76 milyon yurttaşıma umut, huzur, kardeşlik vaat ediyorum. CHP’ye oy versin vermesin hiç bir ayrım yapmayacağım. Vatandaşlarım oy kullanırken temiz düzgün siyasetten yana oy kullansın. Kendisini kalkmış Menderes’e yakıştırıyor. Sayın Başçalan sen Menderesin adını hiç ağzına alma. Menderes’in çocukları para sayma makinesi mi istiflediler?