Kılıçdaroğlu: Asla ve asla yılmayacağız

Kılıçdaroğlu: Asla ve asla yılmayacağız
30 Ağustos 2014 19:58

 Kılıçdaroğlu, Turgut Özakman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi açılışına katıldı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara’da Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen Turgut Özakman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi açılışına katıldı.
Açılış töreninde, uçağa yetişecek olması nedeni ile fazla vaktinin olmadığını belirterek, kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Güzel bir türkümüz var. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, diye. Asla ve asla yılmayacağız. Mücadele edeceğiz. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz” dedi.

 

“ASLA VE ASLA YILMAYACAĞIZ”

.


.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara’da Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen Turgut Özakman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi açılışına katıldı. Açılış töreninde, uçağa yetişecek olması nedeni ile fazla vaktinin olmadığını belirterek, kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Güzel bir türkümüz var. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, diye. Asla ve asla yılmayacağız. Mücadele edeceğiz. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz” dedi.

 

300820141949209352983_2

 

YEPYENİ BİR ANKARA...

 

Konuşmasına Zafer Bayramı’nı kutlayarak başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, “Sadece 3 dakikam var. Çünkü uçağa yetişmek zorundayım. Size şunu söyleyeyim. Yenimahalle Belediye Başkanımız, yepyeni bir mahalle yarattı. Yepyeni bir Ankara yarattı. Sosyal donatı alanlarıyla çağdaş bir kent yarattı. Siz onunla gurur duyuyorsunuz. Ben de genel başkan olarak onunla gurur duyuyorum” diye konuştu.

 

“TURGUT ÖZAKMAN HEPİMİZİN GURURU”

 

Açılışında yer aldığı Yenimahalle’deki spor kompleksinin adının Turgut Özakman olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bugün 30 Ağustos. Turgut Özakman, hepimizin onuru, hepimizin gururu. 30 Ağustos’ta böyle bir tesise onun isminin verilmesi çok ama çok anlamlı. Eşinin buraya gelmesi, bizimle beraber burada olması bizim için son derece büyük bir onurdur. Kendisine de yürekten teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

NAZIM HİKMET DİZELERİ İLE VEDA ETTİ

 

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hep söylerim Nazım’ın güzel şiiri Ulusal Kurtuluş Destanı ile ilgili olarak yazdığı güze şiir. Orada iki dize var. Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşamak, der. Aynı dileklerle Zafer Bayramı’nızı tekrar kutluyor, hepinize selamlar, saygılar sunuyorum”