Kıbrıs Tüp Bebek Merkezleri

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezleri
23 Mayıs 2018 10:18

Tüp bebek ile bir çok çiftin sağlık sorunlarını aşarak, çocuk sahibi olmaları artık mucize değil, ileri seviyede tıbbın güzellikleri arasında yer alıyor. Tabii ki tüp bebek, dış ortamda yapılan döllenme olması nedeni ile bir çok çiftin bu konuda bilgi sahibi olmadıklarını da söyleyebiliriz. Çünkü tüp bebekte anne ve babanın belirli sorunları aşılarak, gebelik mümkün olmaktadır. Erkeğin kısırlığı kesinse veya kadının yumurtaları doğuma uygun değilse, burada farklı yöntemler uygulanarak, çocuk sahibi olunmaktadır. İşte bu yöntemleri de uygulayan Kıbrıs tüp bebek merkezleri, alanında uzman cerrahları ile sağlıklı bir bebeği dünya getirmenize imkan sunuyor.

 

 

Rahim Kanalı Tıkanıklığı Açma

 

Rahim kanalları kapalı olması durumunda döllenme gerçekleşmediği için, burada tüp bebek ile tedavi uygulanmaktadır. Yapılacak çekimlerde bu durum gözlemlenir ve ardından sorunun bu olduğu tespit edilerek, dış ortamda döllenme yapılır. Bugün beslenme alışkanlıklarından, kirli havaya kadar bir çok kadının bu soruna maruz kalması mümkündür. Türkiye’de özellikle kadınların son yıllarda doğumlarının oldukça zor olması ve hatta bir çok kadının bir ya da ikinci çocuktan sonra doğum yapamaması, tamamı ile beslenme ve kirli havanın etkisidir. Bu tedavi yönteminde kadından alınan yumurta ve erkekten alınan spermler laboratuvarda birleştirilerek, döllenme yapılır ve ardından ana rahmine yeniden yerleştirilir. Cyprusİvf ile bu gibi tedavilerin daha etkin bir şekilde yapılıyor olması ve ilk tedavide tutma olasılığı daha yüksek olmasından dolayı, Kıbrıs tüp bebek merkezi bir çok çiftin ilk tercihi olmaktadır. Siz de hemen Kıbrıs tüp bebek randevusu almak isterseniz buraya tıklayın.

 

Embriyo Donasyonu Nedir ? 

 

Erkekte ve kadında sorun sadece rahim kanalları kapalı olması ya da erkeğin spermlerinin güçsüz olması ve sayısının düşük olması durumunda, tüp bebek tedavisi dış ortamda, çiftlerden alınan doneler ile olmaktadır. Ancak erkeğin sorunu olması durumunda Kıbrıs tüp bebek kliniği sayesinde embriyo donasyonu yaptırabiliyorsunuz. Embriyo donasyonu yani sperm bankasından uygun spermlerin alınması ile birlikte, dış ortamda yapılan döllenme ile kadın rahmine yerleştirilerek, gebelik mümkün hale gelmektedir. Kıbrıs tüp bebek merkezi olan Cyprus İVF bu alanda en iyi cerrahları içinde barındırıyor olması ve tabii ki Avrupa’da uygulanmayan bir çok tedavinin de burada uygulanmasından dolayı, çiftler için embriyo donasyonu yaptırabilecekleri, en iyi merkez haline geliyor. Kadınların yumurtası ve erkeğin spermi ile elde edilen döllenme sonrasında, çiftler için özlemini duydukları çocuğa sahip olmaları kaçınılmaz oluyor.

 

Kıbrıs’ta Cinsiyet Seçimi Yapmak

 

Özellikle aileler için kız ya da erkek çocuk sahibi olmak için, cinsiyet seçimi yapmak hayal olmaktadır. Ancak bununda Kıbrıs’ta yapılıyor olması, tam anlamı ile mucizeyi yaşamanıza imkan sunacaktır. Tıbbın gelişmesi ile mümkün hale gelen cinsiyet seçimi, sadece belirli kliniklerde yapılmaktadır. Bunun ana nedeni ise bir çok ülkenin buna izin vermemesidir. Çünkü burada sperm donasyonu ile gebelik mümkün hale geldiği için, inanç bakımından, ülkeler bunu yasak ilan etmişlerdir. Ancak bu durum Kıbrıs tüp bebek merkezi için geçerli olmaması nedeni ile rahatlıkla doğacak çocuğunuz için cinsiyet seçimi de yapmış olacaksınız. Cyprus İVF ile hem tedavi olmak ve hemde bu süreçte güzel bir tatil yapmak da sizin elinizde olacaktır.

 

En İyi Kıbrıs Tüp Bebek Kliniği

 

Bebek sahibi olmak artık daha kolay bir hale geldiği gibi, bunu çok daha kolaylaştıran Kıbrıs tüp bebek merkezi için hemen sizde www.cyprusivf.net sitesine girerek, hem detaylı olarak bilgi alabilir ve hemde tedavi için gerekli randevuyu da alarak, çocuk sahibi olmak için ilk adımı atabilirsiniz. Artık embriyo donasyonu ya da cinsiyet seçimi için de iyi bir tedavi merkezi bulmanın avantajlarını sizlerde yaşayabilirsiniz. Tüp bebek tedavisinde tam anlamı ile bir çığır açmış olmaları ve geleceğin dünyasını bizlere şimdiden sunuyor olmalarından dolayı, sizde çocuk sahibi olamadığınız için üzülmek yerine, tedavi olmak için Kıbrıs’a gidebilirsiniz. En iyi cerrahlar ve uygun tedaviler ile birlikte, çocuk sahibi olamayanların hayallerini gerçeğe çevirerek, sağlıklı bir gebelik geçirmenizi sağlıyorlar.