Kibariye: Başbakanımız bıcır bıcır, çok tatlı, küçücük

Kibariye: Başbakanımız bıcır bıcır, çok tatlı, küçücük
20 Nisan 2015 00:37

Başbakan Davutoğlu’nin Roman sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantı sonrasında konuşan şarkıcı Kibariye, “Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi… Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi” dedi.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Roman STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldiği toplantının ardından konuşan şarkıcı Kibariye, “Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi… Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi” dedi.

 

Kibariye, “Burada olmaktan çok gurur duydum. İyi ki çağırdılar” diye konuşan Kibariye, içeride çok ağladığını belirtti. Duygularını, “Başbakanımız da bizimle alakalı çok güzel kelimeler etti. O kadar güzel sözler edildi ki ben ağlamaktan kahvaltımı bile edemedim” sözleriyle ifade eden Kibariye, şunları söyledi: “Çünkü herkesin kendine göre derdi var. Kimse mükemmel değil. Kimse acısız, sancısız değil. Herkesin canı yanıyor. İnşallah güzel şeylere varılacak. Üzgün girdim ama çok mutlu çıktım. Hayırlısı neyse o olsun.”

 

“Verilen sözler yeterli mi?” şeklindeki soruya, “Ben söz verdiğimi kendi adıma yerine getiririm. Ben inançlı bir kadınım, inanıyorum. Ama koskoca başbakan dediğin zaman verdiği sözü tutmaz mı? tutar tabi ki. O kadar güzel laflar etti ki ben inandım. Hayırlısı olur inşallah mahcup olmayız” şeklinde cevap verdi.