Kemal Bey’in parası helal paradır, Özhaseki’ye seçim kaybettirir

Kemal Bey’in parası helal paradır, Özhaseki’ye seçim kaybettirir
19 Eylül 2013 15:09

CHP Kayseri İl Başkanlığı’na seçilen Mustafa Ayan, görevi geçici Başkan Ertuğrul Gönenç’ten devraldı. Törende konuşan Ayan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatlarla seçim kampanyası yapacağını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye de yanıt vererek, “Kemal Bey’in parası helal paradır. İyi düşünsün, çünkü seçimi kaybedebilir” dedi.

 

 

CHP il binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Başkan Mustafa Ayan, parti içi yarışın artık geride kaldığını ve bundan sonra hep birlikte çalışarak CHP’yi iktidar yapmayı amaçladıklarını söyledi. Ayan, şöyle devam etti:

 

“Hedefimiz, başımızdaki büyük bela olan AKP’den ülkemizi kurtarmak. Hedefimiz CHP’yi yerelde ve genelde iktidar yapmak. Artık sevginin ve hoşgörünün egemen olmasını istiyoruz. Ülkemizi başımızda bulunan insanlık, demokrasi, din, inanç düşmanı; rantçı, çıkarcı, savaş provokatörcüsü ve yalancı olan büyük beladan kurtarmak zorundayız. Çünkü başka çaremiz yok. Hep birlikte bunu başaracağız. Allah ile kandıranlardan hesap soracağız. Biz inançlı, imanlı Anadolu insanlarıyız. Bizim yüreğimizde vatan ve Allah sevgisi en tepededir. Allah, benimle sizleri kandıranların başına geleceği ben biliyorum diyor ve uyarıyor. Vatandaşlarımıza sesleniyorum, kimsenin sizi Allah ile, din ile kandırmasına izin vermeyin. Makarnaya, kömüre kanmayın. Cumhuriyet Halk Partisi Elmalılı Hamdi Yazır efendiye Kuran tercümesini yaptırarak, vatandaşların Kuran’ı doğru öğrenmesini sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Cephede savaşan ecdadımızın partisidir. Bu parti vatanı satmaz. Bu partiden kimseye zarar gelmez.”

 

KEMAL BEY’İN PARASI HELAL, SEÇİM KAYBETTİRİR

 

Ayan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatlarla ‘Seçim kampanyası yapacağı’ yönünde açıklamalarına da tepki gösterdi. Ayan, “Buradan uyarıyorum. Kemal Bey’in parası helal paradır. İyi düşünsün, çünkü seçimi kaybedebilir. O para, onun seçimi kaybetmesine vesile olabilir” dedi.

 

 

0d0cee6cff671b85c823421fa02360a7

 

568feecca015ea670b3968c16641f0c7 - Kopya

 

65085f35224a8b47f8d605cab694e8a2