Kazan kaynıyor!

Kazan kaynıyor!
8 Şubat 2016 13:22

Trabzonspor’da 6 gün arayla Akhisar Belediyespor karşısında alınan iki mağlubiyet Hami Mandıralı ve futbolcuları hedef tahtasına oturttu. Eleştirilerden yönetim de payını alırken, Mandıralı’nın özellikle Şota Arveladze ve Sadi Tekelioğlu’nu suçlayıcı yaklaşımına eleştiriler geldi.

 
MANDIRALI’DAN 3’TE SIFIR

 
1 Şubat’ta sahasında Akhisar Belediyespor’a 1-0 yenilerek elenen Trabzonspor, rakibine 6 gün sonra ligde bu kez deplasmanda 2-1 mağlup olunca bordo-mavili camiada adeta kazan kaynamaya başladı. Hami Mandıralı’nın takımın başında çıktığı üçüncü maçtan da mağlubiyetle ayrılması, tecrübeli teknik adamı eleştirilerin odağına taşıdı. Futbolcu tercihleri nedeniyle eleştirilen Mandıralı’nın, karşılaşma sonunda, “Bu takım sezon başında hiç çalışmamış. Biraz yüklendik, sakatlıklar, hastalıklar başladı” sözleriyle kendisinden önce görev yapan Şota Arveladze ve Sadi Tekelioğlu’nu suçlamasına da camiadan eleştiriler geldi.

 

 

“NE KÖY OLUR NE KASABA”

 
Trabzon’da yayınlanan yerel gazeteler, Akhisar Belediyespor karşısında 6 günde alınan 2 mağlubiyetin ardından çok sert başlıklar atarak başkan Muharrem Usta, yönetim, teknik direktör Hami Mandıralı ve futbolculara yüklendi. Günebakış Gazetesi, “Acı çekiyoruz. Bu Trabzon’dan ne köy olur ne de kasaba! Hami hoca tercihleriyle çıldırtıyor. Futbolcular resmen sahada yürüyor. Taraftar ise ruhsuz futbol karşısında adeta acı çekip isyan ediyor” ifadelerini kullandı.

 

 

“DOKTOR BU NE?”

 
Karadeniz Gazetesi, “Trabzonspor başkanı ve aynı zamanda kulak burun boğaz uzmanı Usta’ya soruyoruz.. Doktor bu ne? Bırakın artık enkaz edebiyatı yapmayı. Saha içindeki gerçeklerle yüzleşin. Takımın ruhsuz görüntüsü camiayı kahrediyor” sözleriyle kulüp başkanı Muharrem Usta’ya yüklendi. Gazete, “Deneme tahtası! Hami Mandıralı’nın sahaya sürdüğü kadro tartışıladursun, maçı kurtarma adına yaptığı hamlelerle genç hoca sınıfta kaldı” ifadeleriyle de Hami Mandıralı’yı eleştirdi.

 
Kuzey Ekspres Gazetesi, “50’nci yıla sağ salim gitsek! Önceki yönetimin her hamlesiyle batağa sürüklediği kulübün başına, ’50’nci yılda şampiyonluk’ sloganıyla gelen yeni yönetimden herkes çok şey bekliyor. Ama kötü futbol-kötü sonuçların ardından herkes endişeli, ’50’nci yıla sağ salim gidelim yeter’ diyor” ifadelerini kullandı.

 

 

“GÜN GÜN KÜMEYE GİDİYOR”

 
Taka Gazetesi, bordo mavililerin Liverpool gibi takımlara karşı aldığı galibiyetlerin gazete kupürleriyle süslediği sayfasında, “Bir zamanlar devdi. Liverpool’a, Barcelona’ya sahayı dar eden Trabzonspor, Akhisar’a bir haftada iki kez yenildi. Hiç kimse mazeret öne süremez. Trabzonspor 3 maçtır mağlup. İster Muharrem Usta, ister Hami veya tüm futbolcular bunun altından nasıl kalkacağını oturup düşünsün. Trabzonspor gün gün kümeye gidiyor. Trabzonspor’u ne hale düşürdüler” yorumunu yaptı. İlkhaber Gazetesi ise, “Yönetim usta, takım hasta. Başkan Muharrem Usta ve yönetimin özverili çalışmasına ve düzenli ödeme yapmasına rağmen futbolcular buna cevap vermiyor. Sahadaki futbol ve alınan sonuçlar yakışmıyor” ifadelerine yer verdi.

 

 

 
Ömür AVCI/TRABZON,(DHA)