Kaz Dağları’nda Muharrem İnce sesleri

Kaz Dağları’nda Muharrem İnce sesleri
31 Temmuz 2019 12:22

Dostlar malum, Kaz Dağları’nda Kanadalı bir firma tarafından doğa katliamı söz konusu. Ben de Çanakkale’de yaşamamdan dolayı süreci yakından takip ediyorum.

 

 

Mehmet ANDAÇ H&H YORUM

 

 

Şuan Kaz Dağları’nda vatandaşlar Su Nöbeti tutuyor. Dün ben de yerinde gözlemlemek için oraya gittim. Vatandaşlarla konuştuk. Bu olayın siyasete dönmemesini istediler. CHP’li vekiller geliyor desteğe, çok sağ olsunlar ama bu iş AKP – CHP çatışmasına dönmesin diyorlar. Peki dedim nasıl bir siyasi gelse sizin için güzel olur? Aldığım cevap ‘Muharrem İnce’ oldu.

 

 

Bu konuda ben de hem fikir oldum. Muharrem İnce ile Kırklareli’nde tanışmıştık 31 Mart seçimlerinde. Kırklareli’nde Mehmet Siyam Kesimoğlu CHP’den aday gösterilmemesi üzerine bağımsız olarak seçime girdi ve kazandı. Seçim sürecinde AKP’nin itirazı üzerine tekrar sayım yapılmıştı. Sayım günü Kırklareli Belediyesi’ne gittiğimde CHP’ye çok tepkili bir hava vardı.

 

 

O gün CHP’li Özgür Özel ve Muharrem İnce, Kesimoğlu’na destek için Kırklareli’ne geldi. Belediyede CHP’ye kapalı bir tepki vardı ama Muharrem İnce’nin adı geçince insanların gözleri parlıyordu. Herkes İnce’ye CHP’li olarak değil bir lider gözüyle bakıyorlardı.

 

 

O gün Kırklareli’ndeki insanların gözündeki umudu dün Kaz Dağları’ndaki insanlarda gördüm. Muharrem İnce’nin nöbet tutan vatandaşlara ziyareti gerçekten umudu daha da çok arttıracaktır. Umarım kendisi sevenlerini mutlu ederek Kaz Dağları’na gelir.

 

Mehmet ANDAÇ Twitter

 


Yazarın Son Yazıları:
Erdoğan ve Kanadalılar nasıl barıştı?
Bu ayıp da Ülkücü camiaya bir ömür boyu yeter
Fakirdik, yolsulduk ama beka meselemiz insanlıktı!